Přejít k hlavnímu obsahu

Známe všechny účastníky IXPO Fortnite Cup

18. 4. 2019 | 11:15 Fortnite
Obě kvalifikační série jsou za námi a o účastnících turnaje v rámci největšího technologického festivalu na Slovensku je jasno! Kdo se nakonec na IXPO Fortnite Cup probojoval?
IXPO
IXPO

První kvalifikační série na Fortnite turnaj v rámci festivalu IXPO 2019 přinesla nádhernou účast a nejinak tomu bylo v té druhé. I v ní ale čekal postup na finále, ze kterého už vedla přímá cesta na IXPO Fortnite Cup, jen na 64 dvojic. A souboj o postup byl velmi vyrovnaný! Rozdíl mezi 64. a 65. místem činil totiž pouhé tři body a jen o deset bodů uteklo místo na finále druhé kvalifikační série dohromady hned sedmi týmům. Bylo tedy jasné, že ve finále na nás budou čekat další těsné zápasy, a místo na offline části neměl jasné nikdo.

NVIDIA

IXPO Fortnite Cup, postupující z první série:

Do TOP 8 to například nedotáhl ani jeden z dvou celků klanu Legendy EU, jehož první tři týmy si postup zvládly zajistit v kvalifikaci číslo jedna. Postoupit nezvládly ani další celky, od kterých by to nejeden fanoušek očekával, jako například Inaequalis či MindFinder, tedy tým, co s neuvěřitelným ziskem 258 bodů ovládl celou otevřenou část druhé série. Finále přineslo zkrátka spoustu nečekaných výsledků, což jen dokazuje, jak moc vyrovnané souboje o postup na první ročník IXPO Fortnite Cupu byly. Druhá osmička postupujících nakonec vypadá takto:

miluju videohry a hlavně ligu legend