Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 gaming aréna míří na Utubering

27. 4. 2017 | 08:41 Všechny hry
Obvyklou součástí PLAYzone arény bývá také našlapaná herní zóna plná certifikovaných počítačů a monitorů MČR 2017. Jinak tomu nebude ani na festivalu Utubering.
Výchozí obrázek

Obvyklou součástí PLAYzone arény bývá také našlapaná herní zóna plná certifikovaných počítačů a monitorů MČR 2017. Jinak tomu nebude ani na festivalu Utubering.

Třetí ročník festivalu youtubové zábavy míří na přelomu dubna a května do největší české i moravské metropole. Chybět nebude ani GAMING sekce, v rámci programu PLAYzone arény nebudou nadšenci do počítačů i konzolí vědět, kam dřív skočit. U stánku ve spolupráci HAL3000, AOC Gaming, Trust Gaming a Comgad se bude klást důraz na počítačové hraní. A to doslova!

V HAL3000 gaming aréně nebudou chybět nejnovější certifikované mašiny mistrů České republiky, které budou po celý den volně dostupné všem návštěvníkům. Těšit se můžete nejen na volné hraní, ale i na turnaje pro veřejnost o věcné ceny. Herní požitek doplní značka oficiálních monitorů MČR 2017 AOC Gaming a její aktuální modely, na které budete moci nechat oči! Pravé hraní by nemohlo být dokonalé bez stylových a pohodlných periferií, o které se postará Trust Gaming a jeho gamingový set ze světa svítících myší, sluchátek a klávesnic.

Naše herní zóna toho nabídne opravdu spoustu, zapomínat nesmíme ani na nejnovější pecku ze stáje vydavatelství Comgad, třetí díl Sniper: Ghost Warrior, ve kterém se odehrají i soutěže o tématicky ceny. Milovníci počítačového hraní v plné parádě nemohou vynechat návštěvu gaming arény našich partnerů HAL3000, AOC Gaming, Trust Gaming a Comgad. My i celý Utubering se na vás těšíme již 29. dubna v Praze a 6. května v Brně.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.