Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZSK: Bude GuardiaN sesazen? Zvol našeho nejlepšího CS:GO hráče roku 2019

23. 12. 2019 | 13:02 Counter-Strike 2
Po roce opět nastává ten čas všeho glosování a vyhlašování. Proto jsme tu i my s naším žebříčkem nejlepších deseti hráčů uplynulého roku, kde v CS:GO titul obhajuje Ladislav 'GuardiaN' Kovács. Nastal čas jeho sesazení nebo k tomu David 'frozen' Čerňanský ještě nedospěl?
GuardiaN
GuardiaN

Letošní žebříček bude stejně jako jeho předchozí vydání bitvou na dvou frontách. V první řadě se o prvenství utkají ti, kteří dlouhodobě působí v zahraničí, v té druhé to pak bude mela mezi hráči z domácí scény. V loňském roce to bylo mezi GuardiaNem a oskarem opravdu těsné, z hlediska úspěchů tohle ale byl rok frozena, který by po loňské bramboře mohl zaútočit na metu nejvyšší. Pro představu si dokázal na výhrách z turnajů vydělat takřka dvojnásobek co GuardiaN, nejbližší konkurent. O stupně vítězů by mohl zabojovat i STYKO, protože oskarův ročník vydařený moc nebyl. Nebo by jej dokonce mohl ohrozit i někdo z lokální scény?

Loni se mezi nejlepší desítku vměstnala kompletní sestava mistrů České republiky, letos ale eXtatus tak dominantní nebyli a napodobit tento počin budou mít hodně těžké. Minimálně někdo by se ale ve výběru objevit měl. Vřava to bude velká, takže věříme, že nám pomůžete najít tu opravdu adekvátní TOP 10 roku.

TOP 10 CZSK 2018

  1.  Slovensko Ladislav 'GuardiaN' Kovács
  2.  Česká republika Tomáš 'oskar' Šťastný
  3.  Slovensko Martin 'STYKO' Styk
  4.  Slovensko David 'frozen' Čerňanský
  5.  Česká republika Jindřich 'ZEDKO' Chyba
  6.  Česká republika Karel 'fredi' Královec
  7.  Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
  8.  Slovensko Richard 'queztone' Strnátko
  9.  Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík
  10.  Česká republika Hubert 'CaNNiE' Ludwig

Hlasovat můžete do 26. 12. 23:59. Hlasy s více stejnými nebo neplatnými odpovědmi nebudou započteny. Hlasovat můžete pro jakéhokoliv hráče z České republiky nebo Slovenska.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.