Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth si novou práci hledat nemusí, po pár dnech má unban

12. 10. 2021 | 20:55 Twitch.tv Twitch
Na internetu si lze vydělávat mnoha způsoby. Někdo maluje obrázky, někdo sdílí svou hudbu a někdo tvoří obsah takříkajíc na hraně. Zdárným příkladem je o Amouranth, která své ženské rysy využívá, co nejvíce to jde. Krom diváků si toho všímají také lidé z Twitche a před nedávnem streamerce udělili již pátý ban. Vše má ale šťastný konec. Streamerka je volná a za pokladnu do obchodu nemusí.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch/Amouranth

Jen málokdo z fanoušků Twitch scény nezná kontroverzní streamerku s přezdívkou Amouranth. Tato mladá žena našla poměrně efektivní způsob toho, jak si na scéně vydělat přirozenou cestou. Rozhodla se totiž upřednostňovat hlavně svojí ženskost, kdy se nevinně ohne támhle, zblízka se podívá, s viditelným výstřihem, zase tady. To jí, krom milionů korun měsíčně, vynáší i několik trestů v podobě banů, které nedostává jen na Twitchi.

Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch.com/Amouranth

Nejčerstvější trest je ze začátku tohoto měsíce, kdy jí byl udělen ban, který se zdál jako permanentní. Ban totiž dostala nejen na Twitchi, kde už je ostřílenou hráčkou a jedná se o její pátou penalizaci, ale nově také na TikToku a Instagramu. Pro všechny fanoušky Amouranth má ale vše dobrý konec, protože po necelých třech dnech si streamerka odnáší unban a vstupenku do exkluzivního klubu pětkrát banových, ale stále streamujících, tvůrců. Tresty obdržela například streamy z vířivky, nebo za ne zrovna vhodné ASMR.

Jak je to s jejími účty na Instagramu a TikToku zatím nikdo neví. Za svou kariéru ale způsobila mnoho kontroverze a jak se administrátoři rozhodnou, je ve hvězdách. Pokud by jí ale ban zůstal na obou platformách, s fanoušky může komunikovat i přes její Twitter. Bolet by jí přitom nemusel ani permanentní ban na Twitchi, protože, jak sama řekla před pár měsíci, vydělá si opravdu hodně. Má totiž třeba i vlastní webové stránky.

Samozřejmě se našlo pár lidí, kteří jí její situaci přáli, protože streamerku zkrátka nesnášejí. Jak ale sama prokázala, hateři ji vůbec nezajímají a soustředí se na svou kariéru. Snad si tedy vezme lekci a podobnou hloupost už jen tak neudělá. To by ale nebyla Amouranth.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.