Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague bohužel nestačili na forZe a v Malta Vibes končí

24. 1. 2022 | 14:24 Counter-Strike 2 Live coverage
Páté pokračování Malta Vibes Knockout Series má za sebou 6 hracích dní a 24 odehraných zápasů. Dvě kola jsou u konce, což znamená, že nyní vstupují do hry těžké váhy, které si vysloužily přímou pozvánku do 3. kola pavouka. Úvodní fázi bohužel z trojlístků českých týmů přežili pouze Entropiq Prague, nyní je však doplňují SINNERS, jenž se vůbec poprvé představí s novou posilou.
Entropiq Prague vs. forZe
Entropiq Prague vs. forZe
Zdroj: oficiální grafika

Knockout Series od Eden Esports má ve své historii hezkou stopu naší scény. Entropiq má na kontě titul, SINNERS si jednou odnesli hezké druhé místo a vedle těchto jmen zde získali cenné výhry také ENTERPRISE. Bohužel, jejich cesta v pátém turnaji Malta Vibes skončila již v prvním kole, stejný osud potkal i Dynamo Eclot. Náš další zástupce, Entropiq Prague, naopak zažívá krásný začátek sezóny. Skolit se jim podařilo ex-Feenix, následně i B8 a díky tomu jsou již ve 3. kole. Svůj získaný 1 tisíc dolarů však budou chtít ještě rozšířit. Jednoduché to však nebude. Do akce nyní vstupují také SINNERS, kteří si vysloužili pozvánku do pokročilejší fáze Single Elimination bracketu, stejně jako CPH Flames, ECSTATIC, forZe nebo K23.

3. kolo – neděle 23. a pondělí 24. ledna

Jako první jdou do akce SINNERS, pro které půjde o letošní premiéru. Debut v dresu hříšníků navíc čeká Davida 'forsyy' Bílého v roli snipera. První zkouškou 20letého hráče bude souboj s ruským týmem 1shot, aktuální světovou #49. Rusové mají na kontě výhry nad Astralis Talent a D13, vedle toho si ale vybojovali také postup do ESL Challenger League, takže si na ně bude třeba dát pozor. Soupeř z regionu CIS bude o den později čekat také na Entropiq Prague, kteří budou chtít pokračovat na své cestě, v níž už nakoukli do TOP 100 světového žebříčku. Na ty ale bude čekat výběr forZe, aktuálně 21. nejlepší tým světa. Takové zkoušky ale EIQ po několika neúspěšných měsících potřebují jako sůl! Jejich zápas vám opět přineseme živě.

Přehled všech CZ/SK zápasů:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.