Přejít k hlavnímu obsahu

Snapdragon Pro Series nabídne mobilní souboj o bezmála 44 milionů korun, startuje už za týden

ESL ve spolupráci s Qualcomm Technologies přinášejí nabušenou turnajovou sérii určenou pro hráče hned osmi mobilních her. Začátek souboje o celkem zhruba dva miliony dolarů je v plánu už na 12. dubna.
Snapdragon Pro Series
Snapdragon Pro Series
Zdroj: ESL

Fanoušci mobilních her zbystřete, už brzy vypukne bitva o v přepočtu skoro 44 milionů korun jménem The Snapdragon Series. Postarají se o ní ESL Gaming spolu s Qualcomm Technologies a soutěžit se bude rovnou v osmi titulech. Těmi jsou trojice her od Supercellu Brawl Stars, Clash of Clans a Clash Royale, mobilní verze LoLka Wild Rift a karetní hra Legends of Runeterra, battle royale střílečky PUBG Mobile a Free Fire a legendární závody Aphalt 9.

Domácí hráči (spolu s těmi z Ameriky, Blízkého východu a Afriky) ale bohužel své štěstí nebudou moct zkusit ve Free Fire a ani jednom z titulů od Riotu – v nich se bude bojovat pouze v asijsko-pacifickém regionu. Důležité však je, že do všech zbylých turnajů se už nyní můžete registrovat i vy. Chcete-li to zkusit, moc dlouho neváhejte, například první otevřená kvalifikace v Clash of Clans se bude hrát už dokonce 12. dubna!

miluju videohry a hlavně ligu legend