Přejít k hlavnímu obsahu

Klovanec od slepice, dýní do hlavy nebo drápem do oka? Fortnitemares jsou tu!

18. 10. 2022 | 18:03 Fortnite Update hry
Úterní update přinesl do hry opět spoustu zábavného obsahu. Bude vydáno mnoho nových skinů s halloweenskou tématikou a do shopu se vrátí i některé ze starších populárních postav. Fortnitemares 2022 nám poprvé přináší i odměnu zdarma v podobě skinu.
Fortnitemares skin zdarma
Fortnitemares skin zdarma
Zdroj: Epic Games

Již začátkem léta vydali vývojáři upoutávku na Fortnitemares. Představili pár stávajících postav sedících u táboráku, ale také odhalili nový skin, který přijde s oslavami. Vývojáři také překvapili a vůbec poprvé nám dávájí zdarma skin. K jeho získání je potřeba postoupit o 50 levelů.  Samozřejmě nemůžou chybět ani spolupráce. Jedna je tak trochu překvapivá a příliš nesouvisí se svátečním tématem. Jedná se o Ricka a Mortyho. Druhá je pak s Evil Dead. 

Upoutávka na Fortnitemares z letošního léta
Upoutávka na Fortnitemares z letošního léta
Foto: Epic Games

Nově máme ve hře mýtickou zbraň. Nejedná se však o nic jiného než upravené drápy Wolverina. Získáte je na pointech označených na mapě. Update nám taktéž přinesl zpět raketomet. Veškeré slepice poněkud ohořely a jsou dost agresivní. No, není se čemu divit. 

Grapple Glove byl ze hry odstraněn, což se vědělo již předem. Co je však překvapivé, je že ve hře již nenajdete lodě. Zatím neznáme důvod této změny, ale věříme, že již bude brzy odhalen. PC hráče jistě potěší implementace double movementu přímo do hry.

 

Aktualizace přinesla také některé drobné změny na mapě. Zatímco většina lokací má jasné téma, Chrome se ještě více šíří po ostrově. 

Dílčích novinek je mnohem více, ale vývojáři je budou do hry přidávat postupně. Oslavy Halloweenu budou probíhat až do 1. listopadu, takže se máme stále na co těšit.

Štítky: fortnitemares
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.