Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Sparťan přišel o finále nepochopitelným gólem ve 118. minutě

27. 2. 2023 | 14:58 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Nevyzpytatelnost fotbalové hry FIFA se znovu ukázala. Během semifinále MČR FIFA powered by Hyundai vstřelil Jakub „CptKubajz“ Pudil kuriózní gól z přímého volného kopu. Lionel Messi napřáhl svou levačku, Ruud Gullit stojící na čáře předvedl nepochopitelný zákrok, jenž stál sparťanského Jana „Emerickson“ Krupičku postup do finále.
Emerickson na finále zastávky
Emerickson na finále zastávky
Zdroj: PLAYzone/Emerickson (se souhlasem)

O tom, že FIFA dokáže často překvapit, není pochyb. Stejně jako všechny podobné sportovní hry v sobě má faktor náhody. Ten se objevil i v hlavní roli během semifinálového derby pražských „S“.

CptKubajz v překvapivém finále

Ve 118. minutě byl odpískán prazvláštní faul na hranici velkého vápna. CptKubajz si postavil míč a zopakoval signál, kterým skóroval již v prvním utkání BO2 série.

Lionel Messi tvrdou ránou prostřelil gólmana a bylo vyrovnáno. Zvláštní bylo v obou případech chování hráče pomáhajícího na gólové čáře. Před první brankou se míči vyhnul Jude Bellingham, před druhým se složil Ruud Gullit.

CptKubajz druhým přímým volným kopem vyrovnal a v penaltách rozhodl o svém úspěchu. V následném finále pak porazil Petra „Pan_Peca“ Straku a získal 25 tisíc korun.

MČR FIFA powered by Hyundai
MČR FIFA powered by Hyundai
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).