Přejít k hlavnímu obsahu

Leak o GTA 6 přiblížil přizpůsobení postavy! Bude záležet i na cvičení

7. 11. 2023 | 13:05 Gaming
Nové uniklé informace ohledně hry GTA 6 spekulují o možném návratu systému přizpůsobování charakteru ze hry GTA: San Andreas. Na typ postavy by měly mít vliv například životní styl či strava. Veškeré informace však nejsou oficiálně potvrzeny společností Rockstar Games a nelze je tak brát za stoprocentní.
Leak o GTA 6 přiblížil přizpůsobení charakteru! Cvičení ovlivní typ postavy
Leak o GTA 6 přiblížil přizpůsobení charakteru! Cvičení ovlivní typ postavy
Zdroj: Reddit.com

Internet se posledních několik let plní spekulacemi o vzniku nového dílu z herní série Grand Theft Auto. Neoficiálních informací, které unikly na internet, je v současné době už veliká spousta. A další přibývají. Pro fanoušky je nejhorší věcí na celé situaci to, že samotná společnost Rockstar Games se doposud vůbec nevyjádřila, ačkoliv se trailer očekával už v říjnu.

Žádné vyjádření nevyšlo ani poté, co se někdo vydával za falešný účet Rockstar Games a okrádal lidi o peníze s tím, že za ně dostanou přístup do beta testování hry.

Dle momentálních informací je hra ve vývoji už přes 10 let, od začátku vydali vývojáři pouze jedno jediné oficiální prohlášení v roce 2022 o tom, že se na GTA 6 opravdu pracuje.

Nejnovější únik informací mluví o tom, že se ve hře objeví propracovanější přizpůsobení postavy podobně, jak tomu bylo v jednom z předešlých dílů , konkrétně GTA: San Andreas. Postava by se tedy mohla přizpůsobovat životnímu stylu (cvičení, jezení nezdravého jídla atd.). Změna postavy tedy bude zahrnovat jak změnu účesů a opálení, tak i svalů.

Žádné současné úniky, stejně jako tento, ale nebyly doposud společností Rockstar Games potvrzeny, takže se veškeré informace musí brát s určitou rezervou.