Přejít k hlavnímu obsahu

Česká reprezentace zná své složení! Staví na jádru Dynama Eclot, hráči SINNERS chybí

5. 5. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 Preview
Další ročník reprezentačních akcí pomalu startuje, dnes jsou na programu první přátelské zápasy. Jako první si můžeme odhalit českou mužskou reprezentaci ve hře Counter-Strike 2.
Česká CS2 reprezentace
Česká CS2 reprezentace
Zdroj: PLAYzone

Vedení reprezentance za Českou esportovou asociaci převzal management Dynama Eclot. Jen o jeho hráčích ale složení národního výběru nebude. Do sestavy se podařilo zlanařit zajímavá jména z několika týmů, chybět fanouškům ale budou hříšníci. Zástupce vedení DNE nicméně redakci PLAYzone.cz potvrdil, že o hvězdy SINNERS opravdu stáli, zájem byl i ze strany hráčů, ale vše ztroskotalo na dohodě s organizací.

Jádro silného výběru tvoří vítězové Tipsport Grand Slamu: Martin „Dytor“ Handl, Vít „nbqq“ Pohlot a David „forsyy“ Bílý. V základní pětici dále nechybí Filip „K1-FiDa“ Dvořák, bývalý kapitán DNE a současný člen UNiTY, spolu s mladou puškou ze zahraničí Oldřichem „PR“ Novým. Sestavu doplňují náhradníci Lukáš „Levi“ Bouřa z UNiTY a volný agent Josef „MoriiSko“ Maurenc. Trenérem byl zvolen Pavel „replay“ Vaněk.

Kvalifikace na reprezentační mistrovství světa proběhne až na začátku července, už nyní ale k odhalení sestavy proběhnou přátelské zápasy. Od 18:00 dnes český Counter-Strike nároďák postupně vyzve Portugalsko, Slovensko a Wales. Do hry bohužel nenaskočí nemocný K1-FiDa, jehož nahradí spoluhráč Levi, jinak bude tým v plné síle. Slovenský výběr zatím není známý, chybět však nebude Martin „STYKO“ Styk.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.