Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba v REPUBLEAGUE trápila legendární Australany, i přesto ale v turnaji bohužel končí

21. 9. 2021 | 16:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Pořadatel turnajů REPUBLEAGUE pro druhou sezónu své velkolepé soutěže navýšil už tak parádní prize pool a opět přilákal spoustu zajímavých jmen. Jelikož jde ale o pořadatele ze Slovenska, nechybí mezi účastníky ani početná smečka českých a slovenských zástupců. Ten první se do akce pustí tohle pondělí a úterý.
Skupina A
Skupina A
Zdroj: REPUBLEAGUE

Druhá sezóna REPUBLEAGUE TIPOS má více týmů než ta minulá, a také začíná skupinovou fází namísto swissu. Stále však platí, že každý týden uvidíme v akci alespoň jednoho CZ/SK zástupce a SINNERS už navíc čekají v play-off. Spolu s forZe, Entropiq a SKADE jde o největší jména soutěže s prize poolem 100 tisíc euro.

Jako první jde do akce eSuba, na kterou 20. a 21. září čeká skupina A. Největší jménem čtyřčlenné skupiny je bulharský tým Fiend, se kterým si modrá krev zahrála v jiné soutěži už o víkendu a nedopadla příliš dobře. Ani zbytek skupiny ale nedává moc velké naděje na postup, česko-slovenské pětici však každé těžké střetnutí dodá spoustu zkušeností a motivace do budoucna. Těmto šancím nepřidal ani dodatečný swap po losování, kdy tým Izako Boars byl z Áčka přesunut do skupiny C a místo něj se zde objevují Dignitas s legendárním f0restem. Vedle týmů kolem TOP 30 světového žebříčku je čtvrtým celkem do party známá mezinárodní sestava EXTREMUM.

Další skupiny poté vyhlížejí obě sekce Entropiqu a vlastně kompletní osazenstvo play-off 1. Tipsport COOL ligy. ENTERPRISE esports se v naději na postup ve skupině navíc potkají s GuardiaNem a jeho týmem Singularity, o parádní zápasy tedy nebude nouze. To vše ale má zatím čas. Nyní se soustřeďme na skupinu A, která v pondělí vypukne úvodními zápasy od 16 a 19 hodin, a o tři hodiny dříve v úterý proběhnou boje o postup.

REPUBLEAGUE TIPOS S2 – skupina A
  Bulharsko Fiend2      
 Pondělí 16:00   Bulharsko Fiend-   
  Česká republika eSuba0      
    Úterý 16:00   Evropa Vítěz M4 
  Austrálie EXTREMUM0      
 Pondělí 19:00   Švédsko Dignitas-   
  Švédsko Dignitas2      
         
     Evropa Poražený M4-   
  Česká republika eSuba1 Úterý 19:00   World Vítěz M5 
 Úterý 13:00   Austrálie EXTREMUM-   
  Austrálie EXTREMUM2      
Štítky: REPUBLEAGUE, eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.