Přejít k hlavnímu obsahu

Informace o páté sezóně: nová zbraň, operátoři a datum vydání

3. 8. 2021 | 10:00 Warzone
Zanedlouho ve hře Call of Duty: Warzone skončí čtvrtá mid-season, která přinesla spoustu novinek. Herní mód Payload, operátora Weavera a řadu dalších. V podobném duchu by se měla nést i pátá sezóna, ke které utekly některé informace, jako banner, nové zbraně a tři noví operátoři.
Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone
Zdroj: Activision

Čtvrtá sezóna Warzone byla jednou z největších, která se kdy do hry dostala. Spolu s ní dorazila nová mapa Mauer Der Toten pro mód Zombies, staronové mapy z Black Ops a další. Koneckonců, celou sezónu jsme rozebrali tady. Nově ale do hry míří i pátá sezóna, u které se spekulovalo, kdy dorazí. Season 5 bude v Call of Duty dostupná od 12. srpna a přinese spoustu novinek. Níže můžete vidět nový banner, který se objeví při spuštění hry a který obstarali leakeři.

Nová operátorka

Na keyartu vidíme zbrusu novou operátorku. Ta se bude jmenovat Kitsune a v rukou drží dvě nové zbraně, které budou znát všichni fanoušci CS:GO, konkrétně Tec-9. Jak je vidět, ke zbrani používá perk Akimbo, můžeme tak očekávat, že půjde o Modern Warfare zbraň, protože Black Ops perky nemají. Spolu s ní pak dorazí ještě operátoři Kinglsey a Surge. Celá pátá sezóna bude orientovaná do japonského stylu.

Žádné další informace o nadcházející sezóně, jako je její velikost, nevíme. Můžeme ale předpokládat, že se Activision o oficiální detaily podělí již brzy.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Warzone update
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.