Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane odhalila, jak ji řidič Uberu zachránil před stalkerem

22. 11. 2021 | 11:10 Twitch.tv Lifestyle
Populární streamerka Pokimane zažila negativní zkušenost se stalkerem, ve chvíli když čekala, až ji vyzvedne řidič Uberu po návštěvě zubaře. Starší muž k ní přišel a začal se ji vyptávat na různé otázky. Poté co přijel řidič Uberu, ji chtěl dokonce doprovodit domů. Řidič ale pohotově zareagoval a Pokimane z problematické situace pomohl.
Pokimane a její negativní zkušenost se stalkerem
Pokimane a její negativní zkušenost se stalkerem
Zdroj: Twitch.tv

Imane "Pokimane" Anys je jednou z nejpopulárnějších streamerek na Twitchi a celkově jednou z nejsledovanějších ženských tvůrkyň na internetu. Na Twitchi má více než 8 milionu sledujících a díky její rychle rostoucí kariéře se o ní zajímají také kde jaké sociální média.

Naneštěstí sláva s sebou nese i negativní stránky. Pokimane se jejím divákům často svěřuje se svými negativními zkušenostmi kvůli jejímu statusu internetové hvězdy. Tyto momenty zažívá jak na streamu, tak bohužel i mimo živé vysílání.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

K jednomu takovému negativnímu zážitku došlo na začátku měsíce listopadu. Pokimane čekala na Uber, který ji měl odvézt domů od zubaře. Na chodníku, kde čekala, se k ní přiblížil starší muž a začal se ji vyptávat na různé otázky. Pokimane mu nenávistně odpovídala ale muž nereagoval a otázky ji pokládal dál.

Když konečně dorazil řidič Uberu, starší muž došel k autu a řekl, že ji doprovodí domů. Naštěstí řidič Uberu pohotově vylezl a Pokimane doprovodil do auta a dveře za ní zavřel. Krize byla tímto krokem odvrácena a Pokimane se bezpečně dostala domů.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane