Přejít k hlavnímu obsahu

Předposlední kvalifikace na Guseppe MČR Tour a Clash k tomu? My říkáme ano a jdeme hráčům vstříc

6. 8. 2021 | 16:52 League of Legends
Po prvních dvou kvalifikacích, ze kterých postoupili DTG Academy, Inside Games, SINNERS a NDGU eSports, je potřeba zjistit druhou polovinu týmů na finále druhé zastávky Guseppe MČR Tour. Finalistou se klidně můžeš stát i ty. Jediné, co stačí, je skupina kamarádů, chuť vyhrávat a nějaký ten skill, se kterým zvládneš konkurovat zbytku týmů v turnaji.
Třetí kvalifikace je tady!
Třetí kvalifikace je tady!
Zdroj: mcrpc.cz

Jsme si vědomi toho, že se kvalifikace překrývá s turnajem Clash. Tím pádem jsme formát upravili tak, že se základní skupiny dají odehrát ještě před samotným začátkem Clashe jako takové rozehřátí a poté už můžete být plně připraveni na vyřazovací část, nebo na účast v Clashi.

Po úvodní kvalifikaci jsme se rozhodli do té minulé změnit lehce odměny a tudíž i samotný postup do finálové části je nyní zajímavý. Oba dva týmy z finále postupují a vítěz si navíc odnese peněžní ohodnocení ve výši 5 000 Kč. Docela hezká odměna na to, že jde jenom o kvalifikaci a samotné finále zastávky Guseppe MČR Tour je poté už třešničkou na dortu. Minulý týden se radovali SINNERS, tak tentokrát bude o jeden špičkový tým méně.

Aktualizovaný přehled druhé zastávky Guseppe MČR Tour
Sobota 17. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 1. kvalifikace
Sobota 31. července 14:002. Guseppe MČR Tour - 2. kvalifikace
Sobota 7. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 3. kvalifikace
Sobota 14. srpna 14:002. Guseppe MČR Tour - 4. kvalifikace
So-ne 21. a 22. srpna2. Guseppe MČR Tour - finále

Pokud si troufáš na kvalifikaci, tak registrovat se můžeš kliknutím na obrázek níže. Turnaj začíná v sobotu 7. srpna od 14:00. Jediné, co potřebuješ, je tým či skupina kamarádů, potřebný skill a hlavně chuť vyhrávat. Navíc času už moc nezbývá, protože po této kvalifikaci nás už čeká pouze jedna závěrečná, ve které se dozvíme poslední dva finalisty druhé zastávky Guseppe MČR Tour a poté už samotný finálový víkend 21. a 22. srpna.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz

Bodování za jednotlivé zastávky:

  • 1. místo: přímý postup na finále MČR 
  • 2. místo: 700 bodů
  • 3. - 4. místo: 450 bodů
  • 5. - 6. místo: 300 bodů 
  • 7. a 8. místo: 200 bodů 

Prize pool Guseppe MČR v League of Legends:

  • 1. místo: 50 000 Kč
  • 2. místo: 30 000 Kč
  • 3. místo: 15 000 Kč
  • 4. místo: 5 000 Kč
Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: MČR, Guseppe
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.