Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch streamer Atlid dostává výhružné zprávy kvůli stream snipování

19. 9. 2021 | 17:00 VALORANT Lifestyle
Shanks obvinil Twitch streamera Atlida ze streamsnipování jeho hodnocené hry ve Valorantu. Z klipů prý jasně vyplývá, že se tohoto činu dopustil. Atlid však jakékoliv obvinění odmítá, prý nikdy nikoho nestreamsnipoval. Shanks se však obává, že jinak než Atlidovým přiznáním se tento případ nevyřeší.
Streamsnipe Shankse
Streamsnipe Shankse
Zdroj: Twitch.tv

Twitch streamer Atlid byl obviněn za streamsnipe streamera Shankse během hodnocené hry ve Valorantu. Podle samotného Atlida obvinění, které proti němu vznesl Shanks, vedlo k tomu, že obdržel několik výhružek smrti prostřednictvím sociálních médií, což je daleko závažnější, než prohraná hra.

Shanks zveřejnil na svých sociálních médiích video s klipem, který naznačuje, že ho Atlid sledoval během hodnoceného zápasu ve Valorantu, protože byl slyšet zvuk z reklamy na Twitchi. 

V návaznosti na toto obvinění začali fanoušci zkoumat jeho chování během hry a objevili další podezřelé chování. V pár klipech odvracel dokonce pohled od své hry, aby mohl přesně kontrolovat svůj pohyb proti nepřátelským hráčům.

Fanoušci žádali vysvětlení ze strany Atlida na sociálních médiích, přičemž Atlid uvedl, že obvinění již několikrát řešil na svém streamu a popíral, že by Shankse někdy streamsnipoval. Na otázku, proč se nezabývá Shanskovými Tweety, odpověděl, že už takhle dostává výhrůžky smrti, takže věc nechá být a počká, až celá situace vyšumí a lidé se o ní přestanou bavit.

Zdroj: Ginx.tv
Štítky: Valorant