Přejít k hlavnímu obsahu

Základní část realme PUBG Mobile ligy je u konce, Entropiq jdou do finále jako číslo jedna

3. 6. 2021 | 16:21 PUBG Mobile
Z desítek týmů už je po téhle středě ve hře pouze nejlepší šestnáctka. realme PUBG Mobile liga jde do svého finále, jehož známe složení. Čtyři dny základní části nabídly parádní bitvy, které ukázaly, o čem budou boje o titul.
realme PUBG Mobile liga
realme PUBG Mobile liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Nejlepší domácí tým Entropiq sice většinu základní části vévodil tabulce, poslední hrací den měl ale nejslabší. Zkušení hráči nasbírali pouze (na své poměry) 45 bodů, takže základní část neopanovali s takovým náskokem. Na druhé místo se naopak vrátil tým One Shot, který ve středu zabodoval hodně slušně. Propad ze druhého až na sedmé místo naopak zaznamenala sestava Destiny Game, jež nahrála pouhopouhých 11 bodů. Vstříc vyšším příčkám vyletěl jako katapult také tým MF esports, který se s 82 body stal vítězem posledního dne základní části. Když si ale porovnáme tabulky posledních dvou dní, samotné složení elitní desítky je totožné.

Až ve druhé desítce se však začínají dít divy, protože tam šlo o mnohem více. Do finále se mohlo podívat pouze nejlepších šestnáct týmů a kolem 16. místa se to často hodně měnilo. Jména největších poražených zní NeXuS a PHYSS, protože oba celky se před posledním dnem v TOP 16 nacházely. Místo nich se naopak na vytoužené pozice posunuly celky TEAM 22 a Decayed. O zázrak se pro změnu snažil tým organizace eKoVy, ten se však rozjel příliš pozdě. Finální složení nejlepší šestnáctky naleznete níže, stejně tak již můžete odhadovat, co nás bude čekat od následující středy. Finálové boje jsou totiž před námi a nejlepší domácí týmy budou připraveny!

Aktuální pořadí
Aktuální pořadí
Zdroj: tabulka soutěže
Štítky: realme
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.