Přejít k hlavnímu obsahu

CZLAN Challenge 2015 již tento měsíc

2. 4. 2015 | 20:42 Dota 2
Začal duben, na konci kterého se uskuteční CZLAN Challenge 2015, LAN párty věnovaná hře Dota 2. S novinkami přichází tým pořadatelů. Co si pro nás připravili dalšího pár týdnů před samotnou akcí?
Výchozí obrázek

Začal duben, na konci kterého se uskuteční CZLAN Challenge 2015, LAN párty věnovaná hře Dota 2. S novinkami přichází tým pořadatelů. Co si pro nás připravili dalšího pár týdnů před samotnou akcí?

CZLAN Challenge banner

Největší a také nejzásadnější změnou je přesunutí místa konání celé akce. Protože se na turnaj přihlásilo více účastníků a týmů, než kolik mohl pojmout dosavadní prostor, rozhodli se pořadatelé akci přestěhovat. Po velikém úsilí zajistili pořadatelé větší a vhodnější prostory, jen pár kilometrů od původního místa, obci Modlany – Věšťany.

Díky novým prostorám mohou pořadatelé přidat další aspekty, které na správnou lanku patří...

 

Občerstvení

Určitě všichni účastníci ocení občerstvení v rámci kterého bude možné zajistit širší nabídku nápojů, na přání účastníků bude možné každé ráno zajistit plnohodnotnou snídani a v průběhu dne možnost objednání různých druhů jídel. Protože celá akce je hlavně o zábavě tak trochu té zábavy hodláme přenést i do občerstvení formou výzvy proslulým LC Toustům. Naše výzva spočívá v tvrzení, že naše tousty jsou zaručeně ty nejchutnější jaké jste kdy na nějaké LAN Párty mohly ochutnat.

Další novinkou je doprovodný program. Ve spolupráci s PC klubem SkillZone a LanCraftem bude na CZ LAN připraven SkillCraft koutek, ve kterém ve chvíli volna budou moci účastníci najít místo pro relax a další zábavu.

Své místo také najdou přívrženci logických her, pro které bude připravena speciální soutěž.

Nové místo je velmi dobře dostupné v rámcí veřejné dopravy. I tak ale organizátoři nabízí pomoc s dopravou. Pokud byste ji rádi využili, kontaktujte je na emailu challenge@czlan.cz.

CZLAN partneři
partneři CZLAN

Zdroj: FaceBook
Štítky: CZLAN