Přejít k hlavnímu obsahu

Detaily kvalifikace na MČR ve Vainglory!

10. 8. 2016 | 01:24 Vainglory
Po prvních turnajích ve Vainglory a následném oznámení prvního ročníku MČR v mobilních hrách nastal ten pravý čas oznámit detaily kvalifikačního cyklu ve Vainglory. Cítíš se na to, že by ses spolu se svým týmem stal historicky prvním králem Vainglory v Čechách a na Slovensku?
Výchozí obrázek

Po prvních turnajích ve Vainglory a následném oznámení prvního ročníku MČR v mobilních hrách nastal ten pravý čas oznámit detaily kvalifikačního cyklu ve Vainglory. Cítíš se na to, že by ses spolu se svým týmem stal historicky prvním králem Vainglory v Čechách a na Slovensku?

Na listopadového finále Mistrovství ČR v mobilních hrách postoupí šestice vyvolených týmů, které projdou sítem kvalifikační části, tedy online ligy rozdělené do divizí.

První divize s přívlastkem "Championship" se zúčastní praví šampioni, tedy šestice pozvaných týmů. Na každého z nich čeká celkem deset zápasů a ty nejzajímavější budou vždy vysílány živě na Twitchi. První divize odstartuje 5. září a již 9. října budeme znát první čtyři postupující na MČR ve Vainglory. Mimo sloty na Mistrovství ČR se hraje také o věcné ceny partnerů MČR v mobilních hrách, které si odnese trojice hráčů vítězného týmu.

Druhá "Challenger" divize pak bude naprosto pro každého, kdo má ambice se o účast na Mistrovství ČR se svým týmem poprat. Přihlásit se může každý tým o třech hráčích a v případě velkého zájmu bude tato liga rozdělena do více divizí, stejně jako může být systém ligy upraven v případě menšího zájmu. Také ve druhé lize se hraje o přímý postup na MČR, který si odnesou společně s věcnými cenami dva nejlepší týmy soutěže. Challenger divize odstartuje o týden dřív a to 29. srpna, a stejně jako Championship divize skončí 9. října.

Detailní informace o Vainglory Samsung lize naleznete zde

Jak se zapojit do kvalifikace na MČR 2016?

  1. Zaregistrovat se (vytvořit si účet) na portálu www.PLAYzone.cz.
  2. Ve svém profilu si v položce "Game ID" vyplnit vaši herní přezdívku z Vainglory.
  3. Zapojit se do druhé ligy, odkud může na MČR postoupit naprosto každý.
  4. Abyste předešli nesrovnatelostem, doporučujeme vám si detailně pročíst popisek ligy, kde vždy všechno info najdete. V případě problémů je zde i kontakt na adminy.
  5. Umístit se v TOP2, což zajišťuje přímý postup na finálový turnaj.
  6. Velké finále Mistrovství ČR ve Vainglory se odehraje 4. až 6. listopadu v Brně.

Jste připraveni se poprat o titul mistrů ČR? Děkujeme za veškerou dosavadní podporu a těšíme se na vaši účast, ať už na streamech nejvyšší soutěže či ligových zápasech ze druhé ligy.

Štítky: Vainglory
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.