Přejít k hlavnímu obsahu

HP LAN Dětkovice: Představení týmů

23. 8. 2012 | 02:55 Counter Strike: Source
Poslední ryze Sourcařská lan akce se blíží, koná se již tenhle víkend! Na akci sice nedorazí polský tým jako loni, ale i tak se účastní krásných 14 týmů, pojďme si je tedy představit.
Výchozí obrázek

detk

Poslední ryze Sourcařská lan akce se blíží, koná se již tenhle víkend! Na akci sice nedorazí polský tým jako loni, ale i tak se účastní krásných 14 týmů, pojďme si je tedy představit.

eXtatus.EIZO

extKluci z eXtatus si na posledním lanu v lednu na LAN finále INTEL Ligy III poradili se svými konkurenty a porazili i eSubu ve finále. To se jim však nepovedlo loni na Dětkovicích, kdy podlehli eSubě ve finále. Podaří se jim uskutečnit odplatu?

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens

Authority Gaming

agNa online turnajích poslední doby AG předvádí velice dobré výsledky, navíc v MČR se vyškrábali již na druhé místo, těsně za vedoucí eXtatus, jejich motivace je tedy před Dětkovicema jasná. Uvidíme, jak se do sestavy zapracuje nejnovejší posila Wantyyyy.

{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina
{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Jaroslav 'VANTO' Dudla
{#Česká Republika} Jan 'showy' Novák
{#Česká Republika} Tomáš 'Wantyyy' Jarolím

eSuba.INTEL

esubaI přes momentální třetí místo v MČR klasifikaci je eSuba zřejmě největším favoritem, jelikož obhajuje i loňské prvenství. eSubu však nedávno postihl neočekávaný odchod addrida, kterého jako standin pro Dětkovice nahradí FLash z konkurenčních Authority Gaming.

{#Česká Republika} Štěpán 'hops' Jirout
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Jaroslav 'Burla' Zbíral
{#Česká Republika} Patrik 'FLash' Žižka

nEophyte.ROCCAT

nephnEph mají z účastníku zřejmě největší zkušenosti ze zahraničních lan akcí poslední doby, bohužel museli začátkem prázdnin měnit sestavu, a to hned dva své články. Kluci nepatří mezi ty největší favority na prvenství, ale umístění mimo bednu by bylo pro tým zřejmě zklamáním.

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Robert 'Jalu' Jalůvka
{#Česká Republika} Marek 'enda' Uhlík
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek

iNfernity

infTým známější spíše jako NO.NAME v poslední době vyměnil dva své hráče a to hned několikrát. V současné sestavě vedenou fRANCem spolu hrají ani ne měsíc, proto by pro kluky bylo umístění mezi třemi nejlepšími určitým úspěchem.

{#Slovenská Republika} Roland 'fRANC' Holecke
{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina
{#Česká Republika} Michal 'SHARP' Dvořák
{#Slovenská Republika} Peter 'smajlo' Sekera
{#Česká Republika} Michal 'DOSTY' Dostál

TITANS - Tahle sestava patří mezi stálice, avšak mezi úzkou špici naší scény zatím nepatří. I tak ale kluci můžou určitě překvapit. Sestava: DeeBaaK, Braba, hallucinogen, SkiPaaaN, GambleR.

myRisk - Kluci z myRisk poslední dobou předvádí na online slušné výsledky, kdy v turnajích One Night Stand dokonce dokázali potrápit i favority, proto bude zajímavé je sledovat na Dětkovicích. Sestava: Corleon, simplz, Marty-P, InreaLek, EURANIX.

Revital-Gaming - Další z týmu, které nepatří mezi největší favority, avšak hrají spolu delší dobu a pravidelně objížděli i poslední meziherňáky: Sestava: Aspect, valach, Hrdina_, ddave, .Dlouhán.

Peasant Gaming - Základ týmu spolu hraje už delší dobu, před 2 měsíci byl navíc posílen o skvělého hráče, který loni odešel z eXtatus do inaktivity. Sestava: 3_H, darKane, miNy, PepiCzeQ, ViTALSON.

TEAM VODKA - Tyto hráče určitě většina z vás zná, avšak já osobně tomuto mixu nedávám moc nadějí, protože (jak název napovídá) kluci se jedou hlavně pobavit. Sestava: prox je paN, Sticker, hany, VS-, eRkon_.

Další týmy zúčastňující se HP LAN Dětkovic 2012:

Fearless Sharks - Sestava: xyzz123, STiNKAHBELL, PeBecko, bullet shock, Wait
.SLOWMOTiON - Sestava: MLR, Jéeečko, xyXao, mortyyy, sat1sh
30min MIX - Sestava: Žvejk., Prowo, Bavis, terra7, AZGARDI
True Story Bro - Sestava: Allt3y, Spagy, Lovis9, Assassin121, Snupak_

Je dost možné, že HP LAN Dětkovice 2012 budou poslední lankou pro CS:Source. Také bych zmínil, že se zde odehraje také LAN finále GIGABYTE Ligy IV, kde se utkají eSuba, eXtatus, Authority a iNfernity. Přijeďte se proto do Dětkovic podívat i Vy!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.