Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity Gaming už nepodporují pouze Dotu

11. 8. 2012 | 16:43 Counter Strike: Source
Tuzemská organizace, dosud bojující pouze se sekcí Doty 2, nabíra sestavu z CS:Source.Nedávno jsem psal novinku, že NO.NAME hledají organizaci. Času do blížících se LAN Dětkovic už nebylo nazbyt, ale i tak kluci našli to, co hledali. Stávají se tedy součástí iNfernity Gaming.
Výchozí obrázek

Tuzemská organizace, dosud bojující pouze se sekcí Doty 2, nabíra sestavu z CS:Source.

Nedávno jsem psal novinku, že NO.NAME hledají organizaci. Času do blížících se LAN Dětkovic už nebylo nazbyt, ale i tak kluci našli to, co hledali. Stávají se tedy součástí iNfernity Gaming.

iNfernity dosud "zaměstnávali" pouze Dotu, jelikož sám hlavní manažer Dotu hraje. Po rozhodování se však rozhodl přivítat do své stáje sekci hrající jinou hru, tedy CS:Source, v budoucnu možná i CS:GO. Nejbližší možnost vidět CS:S sestavu iNfernity bude právě již na zmíněných LAN Dětkovicích, kde se dostali i na LAN finále GIGABYTE ligy. Proč se iNfernity rozhodli po delší době zabrousit i do jiných vod, se dozvíte přimo na klanovém webu.

Vyjádření hráče týmu iNfernity, Přemka 'huhy' Maliny:

Po poslední změně v sestavě jsme začali daleko důsledněji hledat organizaci, viz novinka na PLAYzone. Po několika neúspěších jsem rád, že jsem se s manažerem iNfernity Gaming dohodl na podmínkách až skoro dokonale, proto mně i celému mému týmu bude čest na následujících lankách i onlinu bojovat právě pod křídly této organizace.

Nynější sestava iNfernity.CSS:

{#Slovenská Republika} Roland 'fRANC' Holecke
{#Česká Republika} Přemek 'huhy' Malina
{#Česká Republika} Michal 'SHARP' Dvořák
{#Česká Republika} Michal 'DOSTY' Dostál
{#Slovenská Republika} Peter 'smajlo' Sekera

Zdroj: iNfernity.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.