Přejít k hlavnímu obsahu

LAN finále: Představení LoL komentátorů

18. 5. 2016 | 17:49 League of Legends
Jednotlivé týmy si představíme zítra, tentokrát je naší příjemnou povinností představení hlasů, jenž budou průběh nedělního vyvrcholení PLAYzone LoL ligy doprovázet.Během základní části PLAYzone ligy jste mohli slyšet více i méně známější hlasy celé řady komentátorů a my jsme se rozhodli vytvořit dvě zajímavé dvojice také na LAN finále.
Výchozí obrázek

Jednotlivé týmy si představíme zítra, tentokrát je naší příjemnou povinností představení hlasů, jenž budou průběh nedělního vyvrcholení PLAYzone LoL ligy doprovázet.

Během základní části PLAYzone ligy jste mohli slyšet více i méně známější hlasy celé řady komentátorů a my jsme se rozhodli vytvořit dvě zajímavé dvojice také na LAN finále.

Mozilla Mycountry

Pavel "Mozilla" Klaban se po konci aktivní hráčské kariéry v komentování opravdu našel a jako špičkový komentátor nemůže chybět ani na LAN finále. Po jeho boku bohužel neuslyšíme Xnapyho, ale jeho společníka ze základní části ligy Romana "mycountry" Dufka.

Druhou dvojici nevytvoří nikdo jiný, než Michal "Micák" Vašina společně s Michalem "Bronko" Šemberou. První jmenovaný se sice streamování již tolik nevěnuje, ale mezi komentátory je velkou stálicí. Společně s někdejším supportem Bronkem, zcela jistě vytvoří kvalitní duo.

Micák Bronko

Všechny komentátory jsme požádali o tipy na celkové pořadí. Na prvních místech se objevila eSuba, eXtatus nebo Fraternitas, bohužel Inside Games se v poslední době nedaří a tak kluci s novým supportem jedou do Prahy zejména překvapit.


Finále PLAYzone LoL ligy se uskuteční v neděli 22. 5. 2016 v Praze - Holešovicích v Alza Tech Zone, hrát se bude na HAL3000 MČR počítačích se 144 Hz monitory AOC. Přímo na místě bude možnost sledovat celé klání. Pokud neplánujete dorazit, připraven bude Twitch stream na kanálu PLAYzoneTV, kde pro vás budou připraveni ti nejlepší domácí komentátoři.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.