Přejít k hlavnímu obsahu

Outpost On Fire a Teamplay.radio

26. 7. 2007 | 23:45
 Outpost On Fire, je pro české fanoušky velmi důležitá akce, protože je to historicky poprvé co se v zahraničí představí týmy dvou českých klubů. Tradiční legionáři a nasazený tým je všem známá eSuba. Do Antverp se ovšem také vypravila CoD2 část klubu cZklan. Oba týmy mají šanci dojít v turnaji poměrně daleko a i proto se #teamplay.radio (@quakenet) rozhodlo navázat spolupráci s organizátory a nabídnout tak českým divákům sérii zápasů obou českých klubů. A nejen těch českých, ale také vybraných duelů mezi těmi nejlepšími zahraničními týmy, které se v Belgii ukáží. Ať už domácí Tek-9.network , tak ostrovní Dignitas, loňské vítěze Team-Speedllink nebo holandské H2k.gaming. 
Výchozí obrázek

 


Outpost On Fire
, je pro české fanoušky velmi důležitá akce, protože je to historicky poprvé co se v zahraničí představí týmy dvou českých klubů. Tradiční legionáři a nasazený tým je všem známá eSuba. Do Antverp se ovšem také vypravila CoD2 část klubu cZklan. Oba týmy mají šanci dojít v turnaji poměrně daleko a i proto se #teamplay.radio (@quakenet) rozhodlo navázat spolupráci s organizátory a nabídnout tak českým divákům sérii zápasů obou českých klubů. A nejen těch českých, ale také vybraných duelů mezi těmi nejlepšími zahraničními týmy, které se v Belgii ukáží. Ať už domácí Tek-9.network , tak ostrovní Dignitas, loňské vítěze Team-Speedllink nebo holandské H2k.gaming.

 

Rozpis vysílání #teamplay.radio & Outpost On Fire 2
Čtvrtek 26.7 : Outpost Studio od 20:00 (Tetřef vážně i nevážně rozebere vše co je zatím známé od OOF2)
Pátek 27.7 : Živé přenosy skupin; čas bude upřesněn ( zaměříme se hlavně na český cZklan ve skupině B; mAty & Tetřef)
Sobota 28.7 : Živé přenosy skupin; Play-off (?); čas vysílání bude upřesněn ( skupina E a český klub eSuba, mAty & Tetřef)
Neděle 29.7 : Play-off (vše ohledně posledního hracího dne, ještě bude upřesněno!)

Jménem celého #teamplay CoD2 týmu se těším na Vás, naše posluchače, a doufám, že společně budeme hnát české hráče k příčkám nejvyšším!

#teamplay.radio (quakenet)

Tetřef