Přejít k hlavnímu obsahu

Prémiový obchod: Speciální sběratelská edice

3. 12. 2013 | 18:24 World of Tanks
Tankisté,rok 2013 je už téměř u cílové pásky. Abychom oslavili jeho konec a přivítali rok nový, připravili jsme hodně speciálních nabídek, které si můžete během prosince užívat. Bez dalších zbytečných prodlev se tedy pusťme do rozboru prvních nabídek.
Výchozí obrázek

Tankisté,

rok 2013 je už téměř u cílové pásky. Abychom oslavili jeho konec a přivítali rok nový, připravili jsme hodně speciálních nabídek, které si můžete během prosince užívat. Bez dalších zbytečných prodlev se tedy pusťme do rozboru prvních nabídek.

Seznam zahajuje nabídka, kterou prostě nemůžete nechat bez povšimnutí – balíček Sběratelská radost. Proč je tak jedinečná? Protože tento balíček zahrnuje prémiový tank, který se na bojištích EU vyskytuje velmi vzácně (pokud vůbec) – sovětský těžký tank 5. úrovně KV-220! Tento tank původně vznikl jako dárek na ruském serveru. Na ostatních serverech se proto prakticky nevyskytoval, díky čemuž je to velmi vzácný a cenný kousek každé tankové sbírky. Pokud si tento balíček vyberete, pak dostanete kromě klenotu v podobě ocelového monstra také místo v garáži, měsíc prémiového účtu a úctyhodných 10 500 zlaťáků. Berte, dokud je!

Suprová nabídka však u tohoto nekončí. Pokud jste sběratelé tanků, budete nadšeni, že chystáme i dva další balíčky obsahující vzácné tanky. První se jmenuje Dárek z Ameriky. Obsahuje 15 000 zlaťáků a bonus zdarma v podobě prémiového sovětského lehkého tanku M3 Light. A také místo v garáži. Toto vozidlo bylo dostupné pouze jako odměna za dokončení staré verze úvodního výcviku. Pokud jste si ho opatřit nestihli, máte šanci teď!

Další sběratelský balíček se jmenuje Legenda o Svatohorovi. Tato nabídka obsahuje velmi ceněný sovětský těžký tank 8. úrovně KV-5, místo v garáži a 3 000 zlaťáků. Pokud máte rádi vozidla, která jsou schopna vydržet hodně poškození, pak nebudete zklamáni!

Kromě zmíněných nabídek se ale můžete těšit také na speciální balíčky zaměřující se pouze na finanční zdroje. Nejvýraznější bude nejspíš nabídka s názvem Sváteční koš obsahující neskutečných 12 000 zlaťáků a 12 000 000 kreditů! To je více než dostatek na pořízení několika nejlepších tanků. A stále ještě zbude na pár vylepšení a munici. Nezapomeňte také, že převod na kredity je v tomto balíčku mnohem výhodnější, s kurzem  666 kreditů za 1 zlaťák namísto obvyklých 400 kreditů za 1 zlaťák!

Neposlední v řadě je již tradiční Nabídka měsíce a nabízí nezbytný základ k usnadnění bojových akcí na celý prosinec. Jako vždy je v balíčku navíc zdarma 100 000 kreditů.

Nabídky jsou dostupné od 29. listopadu, 06:10 SEČ do 6. prosince, 06:00 SEČ.

Více informací ZDE