Přejít k hlavnímu obsahu

Sapphire CSS Liga zastavena!

21. 6. 2007 | 18:27 Counter Strike: Source
*UPDATE* - wwolf vyhozen. Dočasně ho nahrazuje ninja. Bude nový pavouk play-off který musí být odehrán do 15.7.2007.Tolik diskutované špatné termíny PG CSS ligy, kdy bylo nalosováno až 5 zápasů na jeden týden, přinesly "své ovoce". Po mnoho kontumacích a pokusů o odklady a dokonce jedné stížnosti u ČMSP technické komise bylo adminem wwolfem rozhodnuto, že PlayOFF bude dočasně ZASTAVENO! Dnešní zápasy proto již není dovoleno hrát a budou zřejmě zrušeny i některé kontumace.Podle mého názoru by bylo nejlepší celé PlayOFF anulovat a začít znovu v září, kdy stop by měly pouze týmy, které vypadly již v průběhu skupin.Co myslíte vy?
Výchozí obrázek

*UPDATE* - wwolf vyhozen. Dočasně ho nahrazuje ninja. Bude nový pavouk play-off který musí být odehrán do 15.7.2007.

Tolik diskutované špatné termíny PG CSS ligy, kdy bylo nalosováno až 5 zápasů na jeden týden, přinesly "své ovoce". Po mnoho kontumacích a pokusů o odklady a dokonce jedné stížnosti u ČMSP technické komise bylo adminem wwolfem rozhodnuto, že PlayOFF bude dočasně ZASTAVENO! Dnešní zápasy proto již není dovoleno hrát a budou zřejmě zrušeny i některé kontumace.

Podle mého názoru by bylo nejlepší celé PlayOFF anulovat a začít znovu v září, kdy stop by měly pouze týmy, které vypadly již v průběhu skupin.

Co myslíte vy?