Přejít k hlavnímu obsahu

Showmatch a Serious-Gaming

7. 11. 2007 | 20:05
    Jeden z best of týmů Evropy, který ze své slávy nejvíce těžil v dřívějších dobách pod křídly organizace digitalMind, kdy vyhrál například shgOpen, se nyní pyšní skvělou spoluprácí s velmi významnou firmou...    ''Activision and Serious present Call of Duty 4,'' píše se na stránkách tohoto holandského velkoklubu. Serious-Gaming se bude podílet na oficiálním vpustění hry do komunity. V Nizozemí se tak stane zítra, 8. listopadu. Hru budou moci Holanďané spatřit na akci v Rotterdamu, v kavárně The Game Syndicate, Nizozemí.
Výchozí obrázek
    Jeden z best of týmů Evropy, který ze své slávy nejvíce těžil v dřívějších dobách pod křídly organizace digitalMind, kdy vyhrál například shgOpen, se nyní pyšní skvělou spoluprácí s velmi významnou firmou...


    ''Activision and Serious present Call of Duty 4,'' píše se na stránkách tohoto holandského velkoklubu. Serious-Gaming se bude podílet na oficiálním vpustění hry do komunity. V Nizozemí se tak stane zítra, 8. listopadu. Hru budou moci Holanďané spatřit na akci v Rotterdamu, v kavárně The Game Syndicate, Nizozemí.
   
    Jedna z největších vývojářských firem Activision se rozhodla oslovit hráče Nizozemí Serious-Gaming. Ti budou hru představovat nejen tisku, ale večer také fanouškům a my se můžeme těšit na skvělý showmatch CoD4.
    Ten odehrají Serious proti výbornému evropskému klubu Belgie Tek-9. Mělo by se tak jednat o jeden z prvních multiplayerových zápasů na úrovni profesionálních hráčů. Účel samozřejmě nebude dokázat kdo je lepší, nýbrž jak hra zapůsobila na samotné hráče.

Nizozemí Serious [xx:xx] Tek-9 Belgie
18:30-20:00
mp_???

program:
15:00-18:30 - představení CoD4 pro tisk (pouze pro tisk)
18:30-20:00 - první Call of Duty 4 showmatch Serious vs. Tek9
18:30-22:30 - oficiální spuštění párty pro diváky

    Activision a Serious-Gaming se těší na velký počet zájemců a fanoušků...