Přejít k hlavnímu obsahu

USA bez CS 1.6 a StarCraft II na WCG

10. 9. 2011 | 21:44 StarCraft 2 Counter Strike 1.6
Organizátoři oficiální americké World Cyber Games kvalifikace oznámili, že do korejského Busanu nepoletí Counter Strike 1.6 tým a hráči hry StarCraft II.V zámoří se tak stalo poté, co byly rozpočítány finance pro letošní herní rok. Hlavní sponzor tamní kvalifikace se totiž rozhodl nepodpořit americkou výpravu natolik, aby do Asie odcestovala plnohodnotná výprava. Reprezentační tým tak zchudne minimálně o šest nejlepších světových hráčů.
Výchozí obrázek

Organizátoři oficiální americké World Cyber Games kvalifikace oznámili, že do korejského Busanu nepoletí Counter Strike 1.6 tým a hráči hry StarCraft II.

V zámoří se tak stalo poté, co byly rozpočítány finance pro letošní herní rok. Hlavní sponzor tamní kvalifikace se totiž rozhodl nepodpořit americkou výpravu natolik, aby do Asie odcestovala plnohodnotná výprava. Reprezentační tým tak zchudne minimálně o šest nejlepších světových hráčů.

Přímo do Busanu díky národním kvalifikacím postoupí pouze pětičlenné týmy her League of Legends a Crossfire. Pokud ovšem budou chtít domácí celky odletět do Koreje bez cestovních výloh, musí se zúčastnit národní online kvalifikace, jejíž vítěz poputuje do brazilského Pan-amerického LAN finále.

S kým se asi česká eSuba střetne v základní skupině World Cyber Games? Potká třeba brazilské FireGamers nebo americké Evil Geniuses?

Zdroj: HLTV