Přejít k hlavnímu obsahu

Výherní automaty od Marvelu

20. 1. 2015 | 09:18 Poker
Značku Marvel asi znáte. Nejprve jste se s ní mohli setkat na obálkách komiksových časopisů, časem vznikly i filmy o komiksových hrdinech a následně se tato značka začala objevovat i v online kasinech. Společnost se totiž rozhodla z oblíbených komiksových hrdinů "vytřískat" maximum. Dnes má práva na všechny produkty s tématikou Marvelu společnost Disney. Výherní sloty s komiksovou tématikou od Playtechu
Výchozí obrázek

Značku Marvel asi znáte. Nejprve jste se s ní mohli setkat na obálkách komiksových časopisů, časem vznikly i filmy o komiksových hrdinech a následně se tato značka začala objevovat i v online kasinech. Společnost se totiž rozhodla z oblíbených komiksových hrdinů "vytřískat" maximum. Dnes má práva na všechny produkty s tématikou Marvelu společnost Disney.

Výherní sloty s komiksovou tématikou od Playtechu

Výherní automaty s komiksovou tématikou jsou mezi online hráči velmi oblíbené. V dnešní době najdete několik variant Marvel slotů, ale nejzdařilejší a nejvíce hrané sloty vydává společnost Playtech. V kasinech, která nabízejí hry od Playtechu, najdete samostatnou část, kde jsou jen výherní automaty od Marvelu. A že je jich je opravdu dost.

The Incredible Hulk

Mezi největší hitovky patří výherní automat The Incredible Hulk. Ten si můžete zahrát hned ve dvou variantách. Jedna z nich nabízí 25, druhá potom hned 50 výherních linií. Sázky začínají na automatech již od €0,01. Minimální sázka je tak u první verze €0,25 a u druhé potom €0,50. A věřte, že i za tyto minimální sázky můžete vyhrát až stovky eur na jedno zatočení.

K těmto výhrám vám mohou pomoci některé speciální funkce tohoto slotu. Pokud totiž na prostředním válci trefíte v prostředním poli Hulka, který je divokým symbolem, máte dvě zatočení s wild symbolem na celém prostředním válci zdarma. Pokud vám ale dojde symbol Hulka na tři prostřední válce (jakákoli pozice), máte zdarma jedno zatočení s třemi prostředními válci plnými wild symbolů zdarma. Ale tím speciální funkce ještě nekončí.

Tři a více symbolů Incredible Hulk vám přinesou bonusovou výhru (záleží na počtu symbolů a výši sázky) a k tomu deset spinů s 3x multiplierem výher. Poslední funkcí je Smash Bonus. Zde si vybere tři policejní auta a jednu helikoptéru. Auta vám určí výši výhry, vrtulník potom výhru znásobí.

Další skvělé hry od Marvelu

Kromě Hulka zde najdete ale třeba i tři automaty s populárním Iron Manem. Ke každému filmu s "železným mužem", byl vydán jeden hrací automat. V nabídce Playtech ale nechybí ani X-Men, Captain America, Wolverine, Blade nebo Fantastic 4 či Spiderman.

Pokud máte rádi komiksy, a zvláště ty od Marvelu, je pro vás tou nejlepší volbou některé z kasin, které nabízí hry od Playtech. Kromě výherních automatů zde najdete i populární Marvel Roulette a samozřejmě také stírací losy, na kterých se opět setkáte se svými oblíbenými hrdiny.

Marvel jackpoty

Ale hraní Marvel slotů není jen o zábavě a napětí při točení válců. Pokud se rozhodnete hrát některou z těchto her, věřte, že máte skvělou šanci trefit jeden z  progresivních jackpotů. U Marvel slotů jsou progresivní jackpoty hned čtyři.

Prvním z nich je Power Jackpot u kterého najdete výhry ve stovkách eur. Následuje Super Power, kde můžete vyhrát tisíce eur. Třetím v pořadí je Extra Power, kde si můžete přijít až na desítky tisíc euro. Posledním je Ultimate Power. Zde se pohybují hodnoty i ve stovkách tisíc eur. Vyzkoušejte tedy své štěstí s některým ze svých oblíbených hrdinů a vyhrajte třeba půl milionu euro.