Přejít k hlavnímu obsahu

Zeptejte se #7 - Neci odpovídá

16. 8. 2012 | 13:13 Counter Strike: Source
Máme tu pokračování seriálu Zeptejte se. V tomto šestém díle odpovídá na vaše otázky hráč eXtatus, Adam 'Neci' Zoula.Bordel: Kdy oznámíš svůj konec CS:S kariéry a přesedláš na Dotu2?Asi nikdy. Relaxačně mi ten rage navíc stačí.Tmaven: Chybím ti? To víš, že mi chybíš :D
Výchozí obrázek

Máme tu pokračování seriálu Zeptejte se. V tomto šestém díle odpovídá na vaše otázky hráč eXtatus, Adam 'Neci' Zoula.

Bordel: Kdy oznámíš svůj konec CS:S kariéry a přesedláš na Dotu2?

Asi nikdy. Relaxačně mi ten rage navíc stačí.

Tmaven: Chybím ti? 

To víš, že mi chybíš :D

Loganecek: Proč se chováš jako blbec? A máš ego, když si půlka scény myslí, že nehraješ moc dobře, z čeho máš tedy to ego?

Začal bych asi tím, že jsem člověk co se nechá hrozně snadno vyragovat. Jsem naštvaný kvůli každé blbosti (kluci v teamu by mohli vyprávět). A v těch chvilkách člověk řekne občas i něco co nemá . Tím více se to prohlubuje když je člověk za obrazovkou. Okolí to bere tak jak to bere a dopadá to tak jak to dopadá. Abych odpověděl na otázku přímo : Chovám se jako blbec, protože mám ego. A to ego mám, protože jsem blbec :) 

artex_: Dáda Patrasová nebo Karel Gott? Měl jsi někdy Royal flush? Jsi pro majetkové vyrovnání s církví? Myslíš, že by bylo na světě víc lásky, kdyby byly malý hranolky v McDonaldu jenom za 10,-?

Rozhodně Kája :D Ano, měl jsem Royal flush a vyhrál jsem celých 16 kaček! Pro majetkové vyrovnání s církví nejsem. A hranolky za 10 jsou utopie! :D

nestos: Jak často si myješ vlasy?

Tak často jak je potřeba.

EURANIX: Nejoblibenější hero v Dotě2? Bodovy rekord na Karaokeparty?

S tou Dotou to bude těžké, ale v poslední době jsem si oblíbil zeuse, ulti imba :D Ohledně Karaokeparty, nehrál jsem ani nepamatuju, takže netuším.

maL._: Proč normalní hráče f.ckuješ a myslíš si, že jsi nejlepší, když nehraješ bůhví co?

Viz. část odpovědi pro Logana. Zároveň si nemyslím, že bych normální hráče f.ckoval. Pokud se ten dotyčný hráč chová ke mě slušně.

neci1

nEophyte - Neci vlevo dole

Michy49 : Myslíš si, že SAMONE je taka p.ča nebo to jenom hraje?  

Nevím, co přesně myslíš. Se Samonem jsem zatím problémy neměl. Jak už jsem naznačil v odpovědi pro Logana, ta online bariéra dělá s pravou osobností toho daného člověka divy.

vachinized: Prečo si mal meno Apollo? Chceš letiet na Mesiac?

Moc jsem se koukal na Battlestar Galactica :D 

letzG: jak se cítíš v tvém současném týmu?

Cítím se v něm velice dobře. Hraji s hráči, kteří jsou na tom výborně herně a především jsou to skvělí lidé. To je pak radost hrát.

Giorgiu: Proč zrovna CS:Source?

Je to uplně jednoduché. Sérii COD jsem nikdy nemusel a po 1.6 to byla jediná volba:)

SlaLda: Měl jsi někdy holku?

Ano.

whisp: 5 současných jmen v ČR, o kterých si myslíš, že jsou kompletní hráči? +/- rok, i tmavena tam můžeš napsat, i když už to nehraje delší dobu.

Na tyhle otázky nelze odpovědět objektivně, ale dle mého názoru to jsou: Burlak, Hops, addrid, Ice a MrHanz. Beru jen ty, co to hrají aktivně.

Burla: Máš mě rád? Myslíš si, že se jeste nekdy potkáme v nějakém teamu jako spoluhráči? Top5 ČR? Budeš hrát CS:GO? Vzal bys mě do teamu, ikdyž bez aktivního hraní tak 2x tydne ?

Jistěže tě mám rád :D. Já osobně v to doufám, protože hrát s tebou v teamu bylo super :D Top 5 ČR odpovídá MČR, ohledně pořadí si netroufnu soudit :) Ohledně CS:GO si počkám, jak to celé dopadne. Každopádně mě ta hra baví, takže jsem tomu nakloněn. A do teamu bych si tě vzal, bych Tě k tomu hraní dokopal :D

neci2

SENSITIVE - Neci druhý zprava

Bordel: Nejlepší/nejhorší zážitek v CS:S?

Těch super zážitků jsou mraky. Ať už beru atmosféru na lanu či blbnutí s přáteli. Ale z poslední doby se mi do paměti zapsal asi závod se spreengrem na kruhovém objezdu v maďarsku kdy jsmě udělali asi milion koleček :D Nejhorší byl asi na MČR. Tam jsem to 4té místo těžce nesl, ikdyž jsem si lanku jinak po všech směrech užil.

DeeBaaK : 1) Jak by vypadala tvoje line-up, kdyby sis z každého top5 teamu v ČR musel vybrat jednoho? 2) Chtěl ses někdy dostat do eSuby? 3) Tvůj názor na CS:GO a odhad, zda se to u nás chytí?

1) Hops, Ice, FLash, Bordel a fRANC 2) Ano, chtěl jsem se dostat do eSuby 3) Můj názor na CS:GO je ten, že je to super hra. Neskutečně mě baví, ale to je asi dáno tím, že je to po té dlouhé době hraní Source změna. Ohledně uchycení se netroufám hádat. Source hráči jsou vcelku této hře naklonění a nejsou tak zabednění jako někteří 1.6kaři, kteří vidí jen tu svou hru. Bude záležet na mnoha okolnostech.

koldakcss: Klobásky nebo párky?

Jednoznačně klobásky :D

showy : Proč ze sebe děláš totálního "debila", když to není tak dávno a vtíral ses nám všem  a byl jsi rád, když si s tebou zahrál někdo NC?

Viz odpověd pro logana. Nějak nemám co víc dodat :)

imbalanced: Proc ti všechny CZ/SK nuly říkají "stehnař"?

Netuším, možná proto, že nejsem reklama na hlad a rád papám :D

WarJoe: 1.TOP 10 nejlepších hráčů v ČR, co se týče LANek za tento rok? 2.Budeš dál pokračovat a věnovat se naplno CS:GO, nebo zůstaneš a "dožiješ" u sourcu? 3. Viděl jsi video z Polska, kde máme rozhovor s pořadately a posíláme pozdravy do ČR?

1. Jak už jsem odpovídal Dimovi, tak jsou to dle mého mínění: Ice, addrid, hops, Burlak, MrHanz, Klocek, hellk, FLash, Luka5 a v poslední době se mi hrozně líbí herní projev Bordela. Pořadí si netroufnu určit. 2. Uvidíme jak se CS:GO uchytí a jestli seženu tak super team jako mám teď :) Každopádně pokud bude čas a chuť tak se pokračování v přechodu nebráním. 3. Neviděl, ale určo se půjdu podívat :D

ViTALSON: 1) Tvůj herní vzor? 2) Proč ti řikají mastná hlava? 3) Jak jsi přišel na svůj nick?

1) Mám více vzorů, ale ti hlavní jsou asi warrior a hudzG 2) Protože udržet moje háro v nemastném stavu v herně či na lanu je hrozně obtížné :D 3) Nějak jsem si při hraní AoE 2 s bratránkem dal nick Nedspal. Nic to neznamená ani to nedává smysl. Potom se mi při hraní na adrenaline pubu začlo říkat Neci a už mi to zůstalo :)

neci3

-Paulie-: Proč už nepoužíváš nick Nedspal? Jaké jsou 2 nejslabší články tvého týmu z pohledu skillu/brainu?

Je to moc dlouhé a ani se mi to nelíbí :) Pokud to chceš napřímo, tak jsem to já a luka5.

voodooA: Proč máš tolik ega, když to za tebe táhne zbytek teamu?

Viz odpověd pro logana.

gimmy: Jaký máš názor na sekci 'Purple cobra, Globo Gym ? ' Když jsem se ptal lidí, proč ji udělali odpověd byla: Je to sekce proti naegovaným lidem z playzone, např neci atd ..  Co si o tom myslíš?

Že netuším co na ní říct. 

.youzlieee: Co máš nejraději za fast food, nejoblíbenější burger v něm? Měníš často crosshairy nebo máš jeden nebo několik oblíbených, které střídáš?

KFC vede. Crosshairy a configy měním tak často, jak ponožky :D

dummyyy: V kolika letech se chystáš skončit s CS:Source - protože je ti 20, je čas přestat myslet na hraní a věnovat se reálnému životu.

Daří se mi vcelku dobře vést jak herní život tak i reálný. Mám super přítelkyni, super přátele, dostal jsem se na školu a ohledně práce mám též jasno.

.dave: Proč nenosíš na zápasech klantag?

Můj gui se rozhodl, že prostě klantag mit nebudu :D

huhy: Děláš vůbec něco jako admin? Myslíš, že bys měl na to se stát hl. adminem? 

Nedělám nic. A ne, neměl :D

n4tural: Ak často trénujete s teamom a ak často na Dětkovice?

Tak 2x až 3x týdně. Před Dětkovicema se to nemění. Akorát se více tlačí na individuální přípravu.

ddave.: Kdo podle tebe vyhraje LAN Dětkovice 2012? 

Těžko říct. Může ho vyhrát kdokoli z top4 teamů MČR klasifikace.

 

neci3

eXtatus - Neci uprostřed

Koho si vyberete do dalšího dílu, můžete rozhodnout sami v hlasování níže. Hlasovat můžete až do soboty 20:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.