Přejít k hlavnímu obsahu

Zlatý účet

EDIT: Seznam uživatelů Zlatého účtu ZDE. Přidána možnost platby přes PayPal. Rozhodl jsem se vaši podporu využít a přijmout ji v podobě Zlatých účtů. Tato forma zisku financí se řeší na UG již pěkně dlouho. Stále se ale nedaří najít dostatek věcí, které vám za drobnou částku nabídnout a nejsou lidé, kteří by je zrealizovali. Myslím si, že osobní hrdost či morální pohnutky musí jít stranou, jakkoliv to můžete vnímat jako předem připravený tah, ta podpora pramení od vás, čehož si cením. O co půjde, za kolik a jaká je budoucnost UG se dozvíte v článku.
Výchozí obrázek

Zlatý účet

EDIT: Seznam uživatelů Zlatého účtu ZDE. Přidána možnost platby přes PayPal.

Rozhodl jsem se vaši podporu využít a přijmout ji v podobě Zlatých účtů. Tato forma zisku financí se řeší na UG již pěkně dlouho. Stále se ale nedaří najít dostatek věcí, které vám za drobnou částku nabídnout a nejsou lidé, kteří by je zrealizovali. Myslím si, že osobní hrdost či morální pohnutky musí jít stranou, jakkoliv to můžete vnímat jako předem připravený tah, ta podpora pramení od vás, čehož si cením. O co půjde, za kolik a jaká je budoucnost UG se dozvíte v článku.

Ať už to vypadá, že je to krok ze dne na den, v zákulisí se o možnostech spekuluje již delší dobu. Jinou formu sdělení o finanční situaci a případném ukončení projektu jsem nenašel. Diskutovat o smyslu mých výdajů nemá v tuto chvíli již cenu, není třeba ani spekulovat o tom, proč bych to dělal a kde na to beru peníze. Nebudu skrývat, že jsem roztočil ruletu (jak říka Dan) a vyšel s pravdou ven. Čekal jsem spoustu věcí, ale že se najde tolik hráčů, kteří nás chtějí podpořit, to určitě ne. Rozhodně vám patří díky a budeme se snažit vám nabídnout plnohodnotnou protislužbu. Pracovat ale musíme postupně, proto vám sepíšu stručně v bodech, jaký je další postup a na co budou peníze použity.

Cíl projektu

Zajištění financí na kompletní provoz webu, tzn. "generovat" z něj peníze, které mohou sloužit k rozšiřování a zkvalitňování služeb. Zjednodušeně řečeno - odbourat mé vlastní finance z tohoto projektu.

Následující kroky

Zpřehledňování webu (redesing, drobná změna struktury)Dopracovaní potřebných funkcíOpravení bugůRozšiřování herní farmy - zkvalitňování serverůZkvalitnění hostinguPodpora nových herVývoj herního klienta

Všechny tyto činnosti vedou ke zvyšování návštěvnosti, což zajišťuje lepší podmínky pro prodej reklamniho prostoru a upoutání pozornosti partnerů. Je to velmi jednoduše řečeno, za každým bodem se skrývá spouta věcí.

Je potřeba si uvědomit, že všechno souvisí se vším. Není řešením udržovat web v takovém stavu, v jakém je v současné době nebo rušit hry, servery, snižovat ceny. Za tohoto vědomí by nebyl stav dlouhodobě udržitelný, byť by nevznikaly žádné náklady. Každému z nás se pracuje lépe, když víme, že se někam ubíráme a můžeme něčeho dosáhnout a mým cílem je pro určité pozice na webu postupně zajistit patřičné ohodnocení. Setrvat na nekomerční bázi je dloudobě neudržitelné.

Zlatý účet:

V současné době (do redesignu webu) vám můžeme nabídnout pouze "barevný" nick v komentářích a zviditelnění v seznamu těch, kteří pomohli. Nazvěme první platbu klidně úvěrem, na základě kterého rozjedeme plnohodnotnou službu za vaše peníze. V současném stavu je to ale především o finanční pomoci, resp. chuti nám pomoci.

Jak zaplatit?

Koupě Zlatého účtu je DOBROVOLNÁ, přispět můžete minimální čáskou 100kč, ale její výše je plně na vás a vašich možnostech.

Číslo účtu: 78-9208780297/0100.
Variabilní symbol: ID vašeho účtu (když kliknete na svůj profil, je to poslední číslo v odkazu - já mám např. 2 - http://united-games.cz/?q=user/2).

Účet pro slovenské hráče: 0422918460/0900
Pokud jste nuceni zadat Konstatní symbol, můžete použít 0308.

Paypal: soptik@united-games.cz 

Ukázka vyplnéné složenky (způsob úhrady přes českou poštu): ZDE

Během čtvrtka doplním návod, jak vyplnit složenku - pro ty, kdo nevlastní účet. Po ověření platby získáte Zlatý účet a budete zapsáni do seznamu těch, kteří UG podpořili (zde bude i výše částky). Pokud by někdo potřeboval vystavit doklad, nechť mě kontaktuje, po účetní stránce je vše zajištěno.

Zlatý účet v budoucnu:

Budu velmi rád, pokud se podělíte o své nápady, co by jste si jako protihodnotu přáli. Důležité je brát v potaz, že účet musí být koncipovaný tak, aby posloužil všem uživatelům webu a to bez výjimky. Proto je varianta s herními servery velmi obtížná. V tuto chvíli mě napadají následující možnosti:

zviditelnění na webu (barevné či jiné odlišení)rozšířené možnosti profilu (galerie, přátelé atd.)
email na doméně united-games.czomezený ftp prostor"Zlaté" herní servery"Zlaté" turnaje
slosovací soutěže pro Zlaté účty

Nápadů je snad i víc, nebudu zatím vše odtajňovat, uvítám cokoliv reálného. Do budoucna počítáme s jednotnou cenou Zlatého účtu na určité krátkodobé či dlouhodbější období. Pro ty, kteří přispějou nyní by byla např. první objednávka s 50% slevou.

Již v tuto chvíli jsem nastartoval určité změny na celém projektu. Doufám, že lidi, které jsem oslovil a budou nám pomáhat, to berou zcela vážné a posuneme se zase o krok dál.

Děkuji