Přejít k hlavnímu obsahu

Změny ve faB.css - rozhovor s hopsem

10. 10. 2007 | 22:32 Counter Strike: Source
Možná víte, že klan  faberi Bellatores má dvě CS:Source sekce. Jedna má tag faB[UG] (hráči kolem  dRaGena) a druhá jen faB ( Texmexův squad). Tato druhá sekce je mezi CZ/SK scénou taková "miss sympatie" - je to snad nejoblíbenější a nejpohodovější squad, který se zde vyskytuje.Právě tyto dvě sekce se nedávno ukázaly na  AMD UGT. Zatímco mix SLIŠ celou akci vyhrál (a právě tehdy oficiálně přešel pod křídla faberi Bellatores [UG]), Texově sekci se ovšem tolik nedařilo a to vyvolalo několik změn - od týmu odchází  Gumídek., který se stěhuje (hf :)) a na místo šestého hráče se posouvá  Echelon z důvodu pracovního vytížení.
Výchozí obrázek

Možná víte, že klan cze faberi Bellatores má dvě CS:Source sekce. Jedna má tag faB[UG] (hráči kolem cze dRaGena) a druhá jen faB (cze Texmexův squad). Tato druhá sekce je mezi CZ/SK scénou taková "miss sympatie" - je to snad nejoblíbenější a nejpohodovější squad, který se zde vyskytuje.

Právě tyto dvě sekce se nedávno ukázaly na cze AMD UGT. Zatímco mix SLIŠ celou akci vyhrál (a právě tehdy oficiálně přešel pod křídla faberi Bellatores [UG]), Texově sekci se ovšem tolik nedařilo a to vyvolalo několik změn - od týmu odchází cze Gumídek., který se stěhuje (hf :)) a na místo šestého hráče se posouvá cze Echelon z důvodu pracovního vytížení.

Tuto díru má zaplnit nový schopný hráč - cze Štěpán "hops" Jirout, který přešel k CS:S od 1.6ky a již dříve faBům pomáhal v nepřítomnosti některého hráče.

Sestava faB:
cze Texmex
cze Unzo
cze farad
cze habas
cze hops

cze Echelon (náhradník)

hopse jsem krátce vyzpovídal:

Ahoj. Mohl by ses nám pro začátek představit - pro ty kdo tě neznají?

Ahoj Jmenuju se Štěpán Jirout, je mi 18 let, jsem z Pardubic. Zde taky studuju Střední průmyslovou školu elektrotechnickou, kde mě čeká tento rok "snad" maturita.

Pokud se nepletu, tak tys hrával 1.6. Mohl bys nějak zesumarizovat svou dosavadní "kariéru?"

Začínal jsem jako většina hráčů v herně. Dalo by se říct že hraju ode dne vzniku 1.6ky. 1.5ku jsem hrál pouze pár dní. Můj první tým, o kterém by se dalo něco říct, byl CRT (Common rail team), kde jsem hrál společně s Pelem, Petrajsem a Dombim. Časem jsme se začli, jako skoro každý team pomalu rozpadat. Práce, source, wow, nabídky do lepších týmu. Prostě klasika pomalého, ale evyhnutelného rozpadu týmu. Zkoušel jsem mnoho týmů, až jsem se dostal do týmu, který často měnil název, ale line-up ne. Chvíli jsme byli inquinity,dark angels a cns-gaming. Z hráčů, kteří jsou pro mě dneska už víc než jen spoluhráči můžu jmenovat: Jokera,bia,brzdu,fallena,arandora,javelina a sunmana (možná můj budoucí švagr).

Jak ses vůbec dostal k CS:S? Jak tě přijala komunita?

K css mě dohnala asi nejvíce komunita 1.6ky a touhe po změně. Každy necro mix byl (asi pořád je) strašně high. Další příčinou byla určitá stereotypnost 1.6ky, prostě to chtělo nějakou změnu. Jestli mě přijala komunita? Tak to vážně nevím, uvídím az po flejmu. :)

Co tě dostalo k týmu faberi Bellatores?

Začal jsem hrát mixy s moxem. Čas se s časem sešel napsal mi habas, jestli se neznáme, když jsem ze stejného města a tak nějak se to zvrtlo, že jsem potom začal fabům pomáhat, když někdo nemohl. Což bylo hodně často. Echelon má v práci 12ky, takže nestíhal chodit.

Mohl bys nám nějak stručně charakterizovat svůj tým?

Sice s nima hraju jen chvíli, takže hlavní poznávání bude až na bootcampu v Pardubicích, ale obrázek jsem si už udělal:

Unzo - jakmile nikdo nemluví, tak se ztratí. Odejde hrát dotu, kouknout na place u vyvolených - začneme ho shánět, prozváníme, píšeme Majklovi a tak. Co se týče hry, tak má rád trick se špičatým kloboukem. Většinou to nedopadne dobře pro > 3 hráče soupeře.

Texmex - Jeden z nejznámějších hráčů css scény. Strašnej pohodář, stará se o všechno. Co se týče hry, tak má v týmu pozici snipera, které zhostil myslím na výbornou. Co se týče jeho alkoholických sklonů, uvidíme na bootcampu. Potom se naučíme skákat a bude hotovo.

habas - In-game leader. Všechny prohry můžeme svádět na něj. Nejvíc rozdává když někam spěchá. Co se týče RL, tak nejvíc v pohodě.

fary - Gamepark bot. Jsme často ujišťování ze je top1 na GP. Ale co se týče hry, stačí ho postavit na jakoukoli pozici a víme že nezklame.

hopsovi mockrát děkuji za rozhovor a přejeme celému týmu GL. A to jak na bootcampu, který bude podle všeho velmi živý (citace Texmexe: "Do hospody v Pardubicích chodit nebudem, já si vždycky koupím karton ke kompu :D"), tak i na letošním finále MČR.