Přejít k hlavnímu obsahu

Cyberpunk tenisky od Adidasu nakonec nevyjdou

7. 10. 2020 | 17:53 Všechny hry
Není žádnou novinkou, že velké značky vyrábějící sportovní oblečení spolupracují s videoherním odvětvím. Fanoušci netrpělivě čekají na listopad, kdy po několika odloženích má konečně vyjít dlouho očekávaný titul Cyberpunk 2077, a Adidas u této příležitosti vytvoří speciální tenisky právě k této hře.
Adidas Cyberpunk 2077
Adidas Cyberpunk 2077

Když už je zmínka o teniskách, již na začátku tohoto měsíce Puma vydala unikátní tenisky u příležitosti 35. výročí první hry série Super Mario. Pro Adidas to však není první krok do gamingového světa, streamer Ninja ve spolupráci s touto značkou představil vlastní řadu tenisek. Nyní přišel na řadu Cyberpunk 2077.

Pro boty bude využit model Adidas x9000l4 Boost, který dostane pěkný kabátek v barvách hry. Kdyby barevná paleta neprozradila dost, nechybí značka Cyberpunk na mezipodešvi na obou stranách a nezapomnělo se ani na grafiku Cyberpunku na patě a jazyku boty. Datum vydání a ani cena zatím ovšem nejsou známy.

Tak jako tak půjde o trochu extravagantní kousek, ale věříme, že fanoušci hry si jeden pár rádi pořídí.


UPDATE 7.10.2020

Fanoušci netrpělivě čekají na listopad, kdy má Cyberpunk po odkladech konečně vyjít. Tenisky inspirované hrou takové štěstí ale nemají a na pulty se bohužel nedostanou, Adidas uvedl, že se jednalo pouze o koncept. Důvod uveden nebyl, je však možné, že za rozhodnutím stojí velké množství negativních reakcí. 

Adidas Cyberpunk 2077
Adidas Cyberpunk 2077
Adidas Cyberpunk 2077
Adidas Cyberpunk 2077
Zdroj: kotaku.com
Štítky: Cyberpunk