Přejít k hlavnímu obsahu

Aktualizace MČR pořadí: Situace od 6. místa se neuvěřitelně zamotává, dnes však startuje přestupové období

23. 9. 2020 | 15:20 Counter-Strike 2
Závěrečné přestupové období nám začne ve středu a my máme za sebou předposlední měsíční finále. Opravdu tak jde do tuhého, tak si pojďme po týdnu opět přiblížit aktuální situaci těch nejlepších domácích CS:GO týmů.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Těsně před přestupovým obdobím nejvíce získali hráči Entropiq, kteří po výhrách nad DEFEATERS, Sampi a ve finále proti Sazka.BRUTE dokráčeli k důležitým 150 MČR bodům. Všechny tři celky jsou totiž shodou okolností nejbližšími konkurenty v boji o postup na desátý ročník Vodafone MČR v CS:GO, finále však bylo opravdu těsné a mnohdy odepisovaní BRUTE opravdu kousali. Současně také postoupili do národní kvalifikace CEE Champions, takže i když jsou v 1. Tipsport COOL lize na dně pořadí, tak nechtějí nic vzdávat. Mezi šestý a devátým místem je však aktuálně pouze 70 bodů a Sampi jistě také budou chtít dohnat ztrátu skrze postup do play-off v nejvýše ohodnocené soutěži celé kvalifikace. Kompletní informace o závěru sezóny najdete v detailním rozboru.

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.