Přejít k hlavnímu obsahu

Aktuálně nejrychlejší způsoby, jak získat zkušenosti a karty

10. 2. 2020 | 17:03 Legends of Runeterra
V dnešním článku se podíváme na současně nejefektivnější možnosti, jak rychle a snadno nafarmit regiony, a získat tak kýžené karty pro naše balíčky. Nejjasnější postupy jsme vám již prozradili, tudíž je čas se kouknout na méně konvenční techniky, které praktikují ti největší nadšenci do LoR.
LOR economy
LOR economy

Legends of Runeterra je mezi námi už nějakou dobu, šplhání po ladderu je v plném proudu a hráči se stále snaží přicházet s novými kombinacemi balíků ze širokého výběru karet a synergií. Abychom stále neopakovali nechvalně proslulé aggro balíky typu Elusive nebo pavouci, potřebujeme k vytváření nových decků notné množství karet, ale jak na to? Základní a oficiální postupy pro sbírání karet jsme vám již prozradili v předchozím článku, ale nejde to přeci jen rychleji?

Jestli se něco nedá hráčům upřít, když dojde na neoficiální postupy a různé přechytračování již fungujícího systému, tak je to kreativita. Dnes na redditu přistál příspěvek od jistého nadšeného hráče, který jako první na světě na asijském serveru dosáhl celkové úrovně 100. A co víc, tohoto šíleného postupu dosáhl jen za čtrnáct dní – hru začal hrát 27. ledna, věnoval se jí přibližně 7 hodin denně a nyní se pyšní všemi kartami (ne vždy třemi kopiemi), 53 šampiony a kontem s 12 000 shardy.

level100

Jak si můžete lehce spočítat, maximální level je 120 a ne 100, ale i tento milník je však pro většinu hráčů oříškem. Autor příspěvku tvrdí, že se ani nevyplatí přespříliš farmit pro poslední odměny u jednotlivých regionů, a navíc sám přiznal, že jeho postup nebyl čistě free to play. Ovšem i přesto, že si zakupoval wildcard tokeny, tak většinu své kolekce zaplnil novými populárními taktikami, o které se s námi dělí ve videu.

Na jakém principu tedy stojí tyto nekonvenční techniky? První, pro některé z vás již známou, technikou je vyměňování výher a proher s kamarádem, kdy na střídačku vzdáváte hry a oba dostáváte spoustu zkušeností v krátkém čase. Tato vychytávka má však své limity a za den lze s její pomocí získat "pouhých" 4 325 zkušeností. Zde přichází na řadu druhá technika, a to auto draw farming. Jde v podstatě o deck, který hraje sám za sebe, zatímco se můžete věnovat čemukoliv jinému. Cílem je mít nastavený auto pass a co nejrychleji ukončit kolo – z toho důvodu balík neobsahuje žádné jednotky. Po 37 kolech, což je přibližně 5 minut, přijdou hráči o všechny karty a hra skončí remízou a 125 zkušenostmi do kapes obou hráčů. Ukázka a kód k takovému balíku se nachází ve zmíněném videu.

Koho by zajímaly další užitečné informace zabývající se ekonomikou hry, časovou náročností sbírání herních odměn a střízlivého porovnání LoR s Hearthstonem, doporučuji skvěle zpracované video.

Štítky: Jak na LoR