Přejít k hlavnímu obsahu

BloodyDevils se nově řadí mezi domácí organizace podporující PUBG Mobile

24. 4. 2020 | 12:00 PUBG Mobile
BloodyDevils jsou známou firmou ve světě PlayerUnknown's Battlegrounds, dosud to ale platilo čistě pro klasickou počítačovou verzi. Po vzoru jiných domácích organizacích se ale i ďáblíci rozhodli vstoupit na tuhle mladou scénu a pokusit se udělat jméno.
BloodyDevils
BloodyDevils

BloodyDevils do svých řad po vzorů organizací, jako Inside Games, NecroRaisers nebo Gunrunners, nabírají do svých řad sestavu v čele s Jaroslavem 'Rinyy' Peterou. Ta dosud působila pod názvem Destiny Game a pod ním v úvodních šesti kvalifikacích bojovala o úspěch také v naší mLize. Do té poslední se již přihlásila pod jménem BloodyDevils a díky čtvrtému místu má zajištěnou místenku ve finále, zatímco třeba Team BRUTE si bude muset o ni v závěrečné fázi zahrát. Organizace si tak zřejmě vybrala opravdu dobře a těšíme se, až se s výše vypsanou trojicí organizací a dalšími CZ/SK top týmy od 6. května utká o titul první sezóny mLigy pod naším vedením.

Celá PUBGM sestava vypadá následovně:

 Česká republika Jaroslav 'Rinyy' Petera
 Česká republika Filip 'Filipn' Nentvich
 Česká republika Lukáš 'Ljukke' Duna
 Česká republika Jíří 'Leonardo' Kopecký
 Česká republika Lukáš 'LyRyX' Blechta

Štítky: BloodyDevils
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.