Přejít k hlavnímu obsahu

B.R.U.T.E. se s pozitivním ohlasem nesetkal, po internetu se šíří #RemoveTheMech

10. 8. 2019 | 20:15 Fortnite
Příchod 10. sezóny byl nejpodstatnější událostí ve Fortnite světě za posledních pár dní. Prvotní nadšení ale zmizelo a terčem kritiky se nyní stává jedna z největších součástí celé sezóny, robot B.R.U.T.E.
Výchozí obrázek

Když přišla do Fortnite sezóna číslo 10, očekávání byla jako klasicky obrovská. Naplnit se je ale tentokrát úplně nepovedlo a důvod je jediný – robot B.R.U.T.E. Tento obří mech s neskutečnou porcí brnění střílející rakety a skákající desítky metrů na jednou poskytuje hráči, který se k němu zvládne probojovat, neskutečnou výhodu a to nejen v obyčejném hraním. Otravný je tento robot i na nejvyšší úrovni a nejhlasitější volání po jeho silném nerfu či dokonce kompletním odstranění ze hry přichází právě od progamerů, z nichž někteří dokonce deklarovali, že kvůli B.R.U.T.E mají v plánu z Fortnite přejít třeba na Apex Legends.

Fortnite

Že B.R.U.T.E. kazí zážitek ze hry snad každému dokazuje nejlépe to, jakou popularitu si na Twitteru získal #RemoveTheMech. V současnosti tento hashtag obsahuje více jak 16 000 tweetů, což jej skoro posouvá do TOP 5 nejvíce diskutovaných témat na Twitteru. Na tom, že je obří mech problém, se zkrátka shodnou prakticky všichni a nejnovější pokus o jeho nerf s tím moc neudělal, ba naopak ho někteří považují skoro za buff. V Epic Games prostě budou muset s tímto robotem něco udělat a to, že ze hry opravdu kompletně zmizí, zatím vypadá jako nejpravděpodobnější možnost.

Štítky: B.R.U.T.E.
miluju videohry a hlavně ligu legend