Přejít k hlavnímu obsahu

Byl odhalen nový Corrupted Legends balíček!

11. 9. 2020 | 08:01 Fortnite
V blízké budoucnosti se ve Fortnite dočkáme nového balíčku. Od první kapitoly jsme jich mohli vidět už několik, protože přibývaly průběžně, tedy až na minulou sezónu. V té se počet balíčků zvedl a vydáno jich bylo více než kdy předtím.
corrupted
corrupted

Balíčků v této sezóně vychází požehnaně. Už jsme vám představili Street Serpent Starter pack a Samurai Scrapper pack. Balíček Shadow Legends, o kterém jsme psali již ve třetí sezóně, bohužel stále nevyšel, a tak netrpělivě čekáme, kdy bude přidaný do Item Shopu. To samé můžeme říct o Laugh Bundle packu, který má vyjít až v listopadu. Ve srovnání se skiny a předměty v obchodě je jasné, že koupě takového balíčku vás vyjde podstatně levněji.  

Corrupted Legends Bundle 

Dnešním dnem máme oficiální popis packu, což naznačuje, že by měl být k dostání v následujících dvou týdnech. Jeho motto ve volném překladu zní “Jak se vypořádáte s chaosem? Jak vyrovnáte misky vah?” a unikátní je v tom, že mění barvy v závislosti na vašem poškození. Taktéž máte nad změnou barev plnou kontrolu, takže je jen na vás, jak budete vypadat. Čím větší poškození tím pádem utrpíte, tím více červení/zkorumpovaní budete. 

corruption1

Jaká bude cena balíčku?

Cenu dopředu bohužel neznáme. Ale očekává se, že podle množství předmětů v balíčku a vzhledu bude cena kolem 25 dolarů. 

Kdy vyjde?

Zatím není stanoveno žádné datum vydání, ale jak už jsme psali výše, tak bychom se měli dočkat balíčku v nadcházejících dvou týdnech.  

Líbí se vám Corrupted Legends pack? Pochlubte se do komentářů. Pokud vyjdou nějaké další informace, budeme vás o nich s předstihem informovat na našich stránkách.