Přejít k hlavnímu obsahu

Co očekáváme od Samsung Letní sklizně?

20. 7. 2019 | 22:08 Hearthstone
Již za týden startuje druhá letošní Sklizeň. Na letním sběru úrody půjde opět o hodně, ve hře totiž bude nejen kopa MČR bodů, ale také zajímavé finanční odměny. Co od tohoto turnaje očekáváme?
Letní sklizeň
Letní sklizeň

Letní část toho přinesla opravdu hodně a dostat se na Samsung Letní sklizeň nebylo vůbec jednoduché. Možná i díky tomu je startovní listina plná opravdu známých jmen a to, že cesta na letní žně byla pro všechny, kterým se jí povedlo projít, opravdu strastiplná, dokazuje i porovnání toho, kolik bylo potřeba bodů na postup na Letní a Jarní sklizeň. Zatímco v léta bylo nutné získat minimálně 274 bodů (přesně tolik má postupující ze 16. místa En1gma), na jaře stačilo o rovných 150 bodů méně (z 16. místa tehdy se ziskem 124 bodů postoupil JoŽo). A na takový bodový zisk v letní části dosáhlo 29 hráčů! 

TOP 20 letní části kvalifikace na Samsung MČR mobile:
1. Scruffy6. FakinAdsso11. Valdaboy16. En1gma
2. Pardub7. Zataro12. Vanik17. Leviathan
3. Matty8. Hazarder13. Jobsad18. Arq1tan
4. Faeli9. m1lan14. Norwis19. Sojkies
5. Vlčák7710. PoweR15. JEJBenkoJEA20. JoŽo

Úroveň Samsung Letní sklizně je tedy opravdu vysoká, a když uvážíme i RNG faktor, který u Hearthstone zkrátka nejde opomenout, je opravdu těžké vyjmenovat hráče s největší šancí na úspěch. I v takovéto záplavě kvalitních hráčů ale někteří karbaníci vyčnívají. Nezmínit nejde Parduba, který bude na Letní sklizni obhajovat své vítězství z Jarní sklizně. Tento hráč, jež v současnosti obléká dres ECLOT, opanuje s náskokem činícím bezmála 600 bodů celkové MČR bodování a na svém kontě má navíc i nedávný titul z PLAYzone Challenge, do tohoto sběru úrody jde tedy zkrátka jako favorit číslo jedna.

Letní sklizeň

Letošní výkony pasují do role favorita stejně jako Parduba také Vlčáka77. Tomu v průběžném MČR bodování patří druhé místo a doma má také stříbrnou medaili z PZ Challenge a bronzovou z Jarní sklizně. I od Vlčáka se tedy čeká úspěch a překvapivé by nebylo, kdyby si to stejně jako na PZCH rozdali on a Pardub ve finále. Do kvarteta nejžhavějších adeptů na titul dle nás patří také Scruffy, který si tuto pozici zajistil především svým nádherným bodovým ziskem z léta. Během druhé části sezóny nasbíral kapitán eSuby neuvěřitelných 932 bodů a evidentně je tedy ve formě. Na závěr pak musíme zmínit Faeliho, jež dlouhodobě patří k nejlepším hráčům naší i světové scény, a na Samsung Letní Sklizni, která pro něj bude (stejně jako pro Scruffyho) letos první, od něj tedy očekáváme úspěch.

Prize pool:

  • 1. místo: 800 MČR bodů + 7 000 Kč
  • 2. místo: 740 MČR bodů + 3 000 Kč
  • 3. místo: 675 MČR bodů
  • 4. místo: 600 MČR bodů
  • 5. a 6. místo: 450 MČR bodů
  • 7. až 12. místo: 375 MČR bodů
  • 13. až 16. místo: 300 MČR bodů

Jak jsme ale zmínili, nadupanější sestavu Sklizně jsme si snad nemohli ani přát a nemalou šanci na úspěch tak má opravdu každý z šestnácti účastníků. A i když nám tento fakt při snaze určit favority moc do karet nehrál, pro vás jako diváky je samozřejmě čistě pozitivní. Znamená totiž jediné, při sledování Samsung Letní sklizně se nebudete nudit. Všechny zápasy pro vás navíc doprovodí známé komentátorské kvarteto Kany, CzechCloud, Pokrovac, Findan, tak se příští sobotu a neděli nezapomeňte přijít podívat na náš Twitch kanál.

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend