Přejít k hlavnímu obsahu

Cyber Gaming oficiálně přivítal obměněnou sestavu, která si dokonce vybojovala postup na MČR

28. 10. 2019 | 12:07 Rainbow Six: Siege
Organizace Cyber Gaming se na MČR v historii představila ve třech případech a byly z toho tři bronzové medaile. Tentokrát však poruší sudé roky účastí ve svém prvním lichém ročníku.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Cyber Gaming podporovali Rainbow Six Siege již delší dobu, ale po neúspěšném účinkování na Mistrovství Slovenska proběhla radikální obměna sestavy. S týmem se rozloučili hned tři hráči a premiéru si nové složení zažilo na našem Patriot Community Cupu. Tam při absenci dvou nejlepších domácích týmů Cyber Gaming zvítězili a vstoupili do lepších zítřků. Na tento triumf hlavně dokázali navázat i o dalším víkendu, kdy uspěli v první kvalifikaci na DELL Mistrovství České republiky a 8. až 10. listopadu se mezi čtyřmi nejlepšími celky představí v boji o první český titul.

Siege sestava týmu Cyber Gaming:

 Česká republika Jakub 'Price' Ryška
 Slovensko Matej 'Kapec' Fašanok
 Česká republika Karel 'Twisten' Ašenbrener
 Česká republika​​​​​​​ Jan 'Groone' Voják
 Česká republika​​​​​​​ Jakub 'smetii' Smítka

Cyber Gaming Siege
Štítky: Cyber Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.