Přejít k hlavnímu obsahu

CZ/SK výprava do Kyjeva na PUBG MOBILE turnaj

26. 9. 2018 | 23:57 PUBG Mobile
Již 29. září čeká hlavní město Ukrajiny česká účast na PUBG MOBILE STAR CHALLENGE, turnaji v mobilní verzi této oblíbené Battle Royale hry o velmi tučný prizepool.
pubg mobile kyjev
pubg mobile kyjev

Tento dvoudenní boj a celkem 10 zápasů na mapě Erangel rozhodnou o tom, kdo postoupí a ve finále v Dubaji na konci roku 2018 se utká o úctyhodný prizepool 600 tisíc dolarů. Prizepool přímo pro tuto akci je oproti finále o dost skromnější, celkem činí 20 tisíc dolarů. Do Kyjeva bylo pozváno celkem 16 streamerů, mimo jiná známá jména si zastřílí i dva čeští a velmi oblíbení streameři, Nikolai "Mazarini" Lazarev a Martin "spajKK" Beneš. Hraje se ve formátu Squad, tudíž si každý musel k sobě vybrat další 3 spoluhráče - Maziho bude doprovázet jeho přítelkyně KaterinaSuki a střelci VARIETA a Facesmoker, spajKK si jako svůj doprovod vybral swalkera, senikse a jaaraase. Celou akci mají pod vedením společnosti Tencent a PUBG Corp., které také celou cestu všem zúčastněným financují. Tudíž i kdyby se některým hráčům v turnaji nezadařilo, mohou to považovat za příjemnou dovolenou.

Oba naši reprezentanti se svými týmy poslední dny před odjezdem tvrdě trénovali na svých mobilních zařízeních, aby byli o něco napřed před konkurencí, která nebude lehká. Seznam všech nominovaných kapitánů můžete najít v seznamu níže. Nám už zbývá pouze popřát hodně štěstí Mazarinimu a spajKKovi i jejich spoluhráčům, budeme všem držet palce! Do finále v Dubaji postupují pouze dva nejlepší týmy, tak třeba právě první dvě příčky urvou naši.

Nominovaní kapitáni na turnaj PUBG MOBILE STAR CHALLENGE:

 Ukrajina Casperr 
 Bělorusko Leniniw
 Velká Británie Tobiwan
 Turecko Mithrain
 Česká republika Mazarin1k
 Německo Oli Pocket
 Turecko Hayro 
 Turecko Rammus53
 Rusko Tortee
 Francie dahmien7
 Rusko MALAMADROS
 Belgie RaptorDaRaptor
 Švédsko fuzzface49
 Velká Británie Suntouch
 Německo rAx1337
 Česká republika spajKK

Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.