Přejít k hlavnímu obsahu

Velká paráda! SINNERS po těžkých zápasech vyhrávají svou skupinu v European Development Championship

10. 2. 2021 | 18:10 Counter-Strike 2
SINNERS Esports se v pondělí posunuli na 25. místo ve světovém žebříčku, jejich cesta ale nekončí ani zdaleka. Nejlepší český CS:GO tým v historii v lednu postoupil do druhé sezóny turnaje European Development Championship, který pro ně startuje skupinovou fází 10. a 11. února.
EDC
EDC

Maltský organizátor Eden Esports vloni představil nový koncept European Development Championship, který mezi týmy rozdá v pěti sezónách celkem 150 tisíc dolarů a vítězům zařídí také pět plně hrazených bootcampů na ostrově Malta. Scénu se tak Eden Esports rozhodli podpořit netradičním způsobem. První vydání koncem loňského roku vyhrál kazašský tým K23 v čele s Major šampionem AdreNem, kterého nyní potká i český celek.

SINNERS Esports byli po úspěšném tažení v kvalifikaci nalosováni do skupiny C, kde jsou sice druhým nejvýše postaveným celkem v HLTV žebříčku, ale všichni soupeři budou těžkým oříškem. Vedle K23 jsou velkým favoritem Movistar Riders, které poslední týdny neuvěřitelně táhne smooya. Čtvrtým do party je tým Izako Boars, se kterým se SINNERS utkali již nedávno a polská smečka z tohoto klání vyšla úspěšněji poměrem 2:1.

EDC Season 2: skupina C
  Kazachstán K2315      
 Středa 12:00   Polsko Izako Boars1   
  Polsko Izako Boars19      
    Středa 15:00   Česká republika SINNERS 
  Evropa Mov. Riders9      
 Středa 13:30   Česká republika SINNERS2   
  Česká republika SINNERS16      
         
     Polsko Izako Boars-   
  Kazachstán K23- Čtvrtek 15:00   Evropa Vítěz M5 
 Čtvrtek 12:00   Evropa Vítěz M3-   
  Evropa Mov. Riders-      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.