Přejít k hlavnímu obsahu

ESL One Katowice: Ohlášeny skupiny

15. 2. 2019 | 11:03 Dota 2
ESL One v Katowicích o 300 tisíc dolarů se blíží mílovými kroky a nyní se konečně dozvídáme složení dvou šestičlenných skupin.
ESL One Katowice skupiny
ESL One Katowice skupiny

Fanoušci esport scény Dota 2 se shodují, že o dost vyrovnanější bude skupina A, ve které si zahrají celky: Team Secret, OGGambit EsportsForward Gaming, Mineski a For The Dream. Zejména souboje prvních tří jmenovaných vzbuzují velká očekávání. Hlavní otázkou je, jestli dokáží lídrove Dota Pro Circuit (Team Secret) porazit vítěze The International 2018 (OG)? 

Skupina B možná nevypadá tak zajímavě, jako "áčko", ale svou kvalitu určitě má a dají se očekávat i překvapení. Postup by si dle předpokladů měly zajistit celky Fnatic, Ninjas in Pyjamas a compLexity Gaming. Trojice outsiderů, Alliance, Chaos Esports Club, a Team Aster jim to ale nebudou chtít usnadnit a budou se snažit využít formát zápasů k překvapení svých soupeřů. 

ESL One Katowice 2019 začíná už 19. února a play-off se odehraje ve Spodku ve dnech 22. - 24. února před živým publikem. Více informací ohledně tohoto prestižního turnaje najdete na stránkách ESL.