Přejít k hlavnímu obsahu

Na LAN finále Red Bull M.E.O. byl chycen francouzský hráč při podvádění

6. 2. 2019 | 20:01 Clash Royale
Na víkendovém finále turnajové série nazvané Red Bull M.E.O. byl jeden hráč usvědčen z podvádění. Co se v Německu stalo?
Výchozí obrázek

Na LAN finále Red Bull M.E.O. se hrálo opravdu o hodně a není tedy divu, že vyhrát chtěl každý. Jenže touha po výhře byla u některých možná až moc velká. Francouzský hráč GregEmpire77 byl totiž na turnaji zachycen při podvádění – pod svým headsetem měl ještě bezdrátová sluchátka AirPods a během zápasu s hráčem Schwarzen údajně telefonoval se svým manažerem. Greg sám tvrdí, že mu manažer prostě zavolal během jeho zápasu, takže to prostě zvedl, protože mu prý sám řekl, že se to smí a francouzský hráč mu to uvěřil.

GregEmpire77

Po ani ne dvou minutách prý ale hovor položil, protože při se při něm údajně nemohl soustředit na hru. Že by se vše událo opravdu tak, jak tvrdí, moc pravděpodobně nevypadá, i kdyby tomu ale tak opravdu bylo a šlo by vlastně jen o omyl, všichni moc dobře víme, jak velkou výhodu může poskytnout přesná znalost karet, která má váš hráč v ruce, či to, když víte, kolik má elixíru, a není tedy divu, že hráč byl z turnaje vyloučen. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Red Bull M.E.O.
miluju videohry a hlavně ligu legend