Přejít k hlavnímu obsahu

Objevili jste tajný kód od Entropiq? Zadat ho můžete až do 18:00 na streamu

23. 11. 2020 | 13:55 Všechny hry
V průběhu minulého týdne se začaly vyrojovat informace o jakési zajímavé akci od Entropiq. V ní byly nám všem postupně odhalovány indicie, skrze které lze sestavit tajný kód. Nám se to sice ještě úplně nedaří, pokud jste na tom ale lépe, teď už máte i možnost tento kód využít.
Entropiq
Entropiq

Tajuplná akce od Entropiq zaujala minulý týden nejednoho domácího fandu esportu a výjimkou jsme nebyli ani my. Že kluci z Entropiq (nejen) na svých sociálních sítích odhalují jakýsi tajný kód, bylo docela jasné a to nám dokonce i byli ochotni potvrdit. Jenže to bylo tak všechno info, kterého se nám o této zajímavé hádance dostalo. A o moc lépe na tom nejsme ani nyní.

Jisté je zkrátka jedno – pomocí všemožných postů na různých esportových stránkách a Instagramech nám Entropiq dali možnost sestavit tajný kód, který lze nyní uplatnit u nich na streamu. Co vás tam po té, co ho napíšete, čeká, sice ví bezmála 600 lidí, kteří ho již odevzdali, my vám to ale bohužel prozradit nemůžeme, neb sestavit se nám ho zatím nepovedlo.

A nápomocný nám moc nebyl ani lehký násilný nátlak na kluky z EIQ. Ti nám ale v obavě o své dresy, jejichž zapálením jsme (samozřejmě planě!) vyhrožovali, alespoň prozradili, že těšit se můžeme na něco opravdu velkého. Vydali se snad kluci po stopách Michala Nogy a vyvinuli doplněk stravy podporující růst penisu? Jestli ano, vědecký svět dnes v 18:00 nejspíše zůstane stát s pusou dokořán. Právě v tolik hodin se totiž na streamu konečně dozvíme, o co celou dobu jde. Máte už své tipy?

Štítky: Entropiq
miluju videohry a hlavně ligu legend