Přejít k hlavnímu obsahu

Oskarův tým je kompletní, pátým hráčem Sprout je dycha

8. 1. 2020 | 19:50 Counter-Strike 2
Po představení oskara jako nového hráče došlo k oznámení posledního člena, německý tým zkompletuje polský střelec dycha.
dycha Sprout
dycha Sprout

Německý tým Sprout měl po odchodu dua syrsoN a k1to dvě volné místa, která potřeboval zaplnit. Jak snad každý ví, jedno z těchto míst zaplnil bývalý hráč mousesports a HellRaisers, český střelec oskar. Stále však zbývalo jedno volné místečko, které nakonec zaplnil polský střelec dycha.

dycha

Pawel Dycha naposledy působil v týmu Aristocracy vedeném polskou legendou TaZem, avšak poté, co tým dostal padáka z organizace Codewise Unicorns se rozhodl z týmu odejít i on a zkusit štěstí v Evropě. V polském týmu zažil perfektní období, které skončil s ratingem 1.17. Nejvíc jeho hvězda zazářila na turnaji, ze kterého odjížděl s neskutečným ratingem 1.31.

Premiéru v nové sestavě zažil tým již včera v otevřené kvalifikaci na IEM Katowice, kam se však tým dostal pouze mezi TOP32 týmů. LAN premiéru zažijí na DreamHack Open Leipzig, kde se oskar a spol. utkají proti týmům jako BIG či North.

Sestava Sprout je následující:

 Německo Timo "Spiidi" Richter
 Německo Denis "denis" Howell
 Německo Josef "faveN" Baumann
 Česká republika Tomáš "oskar" Šťastný
 Polsko Paweł "dycha" Dycha

 Německo Niclas "enkay J" Krumhorn - coach

Štítky: Sprout, oskar
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.