Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane pokořila další milník na Twitchi, může se radovat z úžasných 6 milionů followerů

11. 11. 2020 | 19:00 Twitch.tv
Oblíbená streamerka Pokimane pokořila další obrovský milník na Twitchi! V letošním roce se jí již podařilo překonat úctyhodných 5 milionů followerů, jenže rok ještě ani není u konce a dosavadní rekord znovu padá.
Pokimane 6 milionů
Pokimane 6 milionů

Teprve v červnu letošního roku slavila kanadská streamerka, Imane 'Pokimane' Anys, dosažení neuvěřitelných 5 milionů followerů na Twitchi. I když letošní rok neprobíhal ani pro streamerskou hvězdu úplně bezproblémově, dokázala se ze všech potíží oklepat a s obrovským nasazením se vrátila zpět na scénu. Není tomu ani půl roku od pokoření tohoto milníku a Pokimane nyní slaví dokonce 6 milionů followerů!

Pokimane se stále častěji zapojuje do různých dobročinných aktivit a nedávno oznámila maximální limit pro své donaty, což někteří streameři chválili a následovali, jiní to však tak pozitivně neviděli. K pokoření dalšího velkého milníku určitě přispěl i fakt, že Pokimane je obrovským fanouškem Among Us, který je současně absolutním herním hitem. Kanadská streamerka se vždy držela mezi elitou sledovaných kanálů, ovšem v poslední době její nárůst followerů raketově vyšplhal vzhůru a stále stoupá.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane