Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední možnost kvalifikovat se do PUBG Mobile mLigy

22. 4. 2020 | 10:00 PUBG Mobile
Nedávno spuštěná PUBG mobile mLiga má za sebou šest kvalifikačních kol a dočkala se vlny kladných ohlasů. Ve středu 22. dubna ale proběhne poslední ze sedmi kvalifikací, takže máš poslední možnost se se svými spoluhráči přihlásit. A že je o co hrát!
PUBG Mobile mLiga
PUBG Mobile mLiga

Kdo všechno se zúčastní?

V průběhu prvních šesti kol se na scéně objevila spousta známých organizací, mezi nimiž najdeme známá jména jako Inside Games, NecroRaisers, BRUTE nebo nováčka v podobě Something Gaming. Šanci má ale každý stejnou, takže pokud nejsi podepsaný pod nějakou organizací, automaticky to neznamená, že nemáš žádnou šanci. Vždy je o co bojovat a podruhé navýšený prize pool za tu snahu stojí.

Nechci hrát. Můžu kvalifikaci někde sledovat?

Pokud tě PUBG Mobile turnaje zajímají, ale necítíš se na hraní, nemusíš se bát, i pro tebe něco máme! Sedmou kvalifikaci opět přinese Dixicekk, a to od 20:00 jako vždy na svém Twitch kanále.

Proč bych se měl zúčastnit?

Pro velký zájem byl organizátory navýšen prize pool. Pokud se tvému týmu podaří stát se králem PUBG Mobile mLigy, čeká na vás sladká odměna v podobě 4 kusů MČR powerbanek, 4 MČR trika, poukázku na PLAYzone Shop v hodnotě 1 000 Kč a každý z vás dostane 1 500 UC. Pro stříbrný celek jsou připravené 4 MČR termohrnky, 4 MČR trika a 1 000 UC pro každého. Bronzové místo bude odměněno 500 UC pro každého hráče.

PUBG Mobile mLiga
Štítky: mLiga