Přejít k hlavnímu obsahu

První část nedělního programu o šanci na zisk titulu připravila JaMMeXe a Myschsosyho

15. 11. 2020 | 15:27 Hearthstone
Již jen čtyři nejlepší hráči zůstávají v Samsung MČR v Hearthstone, neb ke konci došla jeho druhá skupinová část. Co přinesla?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Druhá skupinová část letošního Samsung MČR v Hearthstone odstartovala již v neděli, kdy z turnaje vyřadila favority Faeliho a Jobsada. O tom jsme vás už ale informovali, a nás tak nyní zajímá čistě to, co přinesly její nedělní zápasy. V nich se už popravdě vše vyvinulo celkem dle předpokladů, i když úvodní výhra RybkyPipky nad M1lanem, která z Rybky udělala prvního postupujícího do play-off, podle line-upů moc pravděpodobná nebyla.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Že se do TOP 4 z té zbývající šestice dostane právě tento dredatý veterán očekávat šlo, což platí i o Krajdovi, jenž si postup zajistil výhrou nad En1gmou. I od tohoto hráče šlo ale posun do play-off očekávat, a tak nebylo překvapivé, když si ho připsal na závěr celého streamu, kdy porazil JaMMeXe. Ještě před ním se zvládl na úkor Myschossyho kvalifikovat i M1lan, další známá tvář, od níž jsme v této fázi turnaje postup dále čekat mohli. Otázka už je tak jen jediná – kdo si odnese titul? Odpověď na ni vám přineseme v naší coverage, zjistit si ji ale samozřejmě můžete i sami u nás na streamu či na HbbTV kanálu Prima COOL.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend