Přejít k hlavnímu obsahu

První kvalifikace určila čtyři postupující na MČR v Teamfight Tactics, nejznámějším jménem je D0L1K

16. 10. 2019 | 14:52 Teamfight Tactics
Teamfight Tactics je díky partnerům AMD a XPG čtvrtou součástí letošního Vodafone MČR v počítačových hrách. Stejný počet hráčů určí také každý z kvalifikačních turnajů a ten první již máme za sebou. Do něj se přihlásilo krásných 164 hráčů, kvůli systému jsme bohužel využili jen 128 prvních registrovaných, takže s přihláškou do dalších kvalifikací jistě neotálejte. Stačí jen kliknout na tento obrázkový banner.
Výchozí obrázek
MČR v Teamfight Tactics

V úvodních šestnácti skupinách postoupili vždy dva nejlepší hráči a překvapivě tak hned v prvním kole skončil vítěz naší poslední TFT série JJPasak. Své skupiny zde sice vyhrála známá Hearthstone jména jako Faeli, Scruffy nebo Naruto21, ani jeden však nepřešel přes následné semifinále. Tam už se mezi osmi hráči tvrdě bojovalo o první čtyři sloty na MČR 2019, kde se největším smolařem stal Findan, se kterým ve finále přestal jeho spolupracovat jeho notebook. Celé dějství ovládl MrRedik (IGN: marekys), všem postupujícím gratulujeme.

Kvalifikovaní hráči na MČR v Teamfight Tactics:

  • MrRedik
  • D0L1K
  • Micros
  • ITmonster
MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.