Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Brawl Stars: Největší favorité turnaje

8. 11. 2020 | 12:07 Brawl Stars
Představení šesti týmů, které uvidíme na MČR v mobilních hrách, už máme za sebou, nyní nás čeká další představení, tentokrát posledních dvou týmů, které zbývají – eSuba a Sampi.Tipsport, tedy dvou největších favoritů první Brawl Stars sezóny a dvou největších adeptů na titul.
eSuba, Sampi
eSuba, Sampi

Kromě harmonogramu jsme vás už v psané podobě informovali ve dvou oddělených článcích o minulosti 6 týmů, které uvidíme na letošním mistrovství. První trojicí byli Inside Games, Online Vision Gaming a Glore, druhou nám tvořily týmy Sazka.BRUTE, ENTERPRISE esports a Inaequalis. Nyní je však čas se vrhnout na poslední dva týmy, o kterých jsme se ještě nezmínili. Dva největší favoriti celé sezóny: eSuba a Sampi.Tipsport. Co dokázali během uplynulého roku a jak se jim povedlo se dostat a držet na vrcholu naší MČR bodovací tabulky?

eSuba

Druhý nejúspěšnější tým této sezóny byla právě eSuba. Původně hráči hráli turnaje pod zkratkou PG, tedy jako tým jednoho z našich komentátorů Pepise, a celým názvem týmu bylo jednoduché označení Pepis tým. Přibližně v polovině sezóny však přešli pod tým eSuba, kde jim Pepis i nadále dělá manažera sekce a jejich sestavu tvoří Red, Fofko, Lodon a Fregy. Kluci během roku nasbírali v naší MČR tabulce úctyhodných 612 bodů (s náskokem téměř 200 bodů od třetího místa), což je postavilo na druhé místo v bodování a zajistilo jim tak i přímý postup na letošní Samsung MČR mistrovství v mobilních hrách. Takové množství bodů se jim povedlo sbírat díky hned několika prvním místům na měsíčních finále a taky spoustě TOP 3 umístění na nedělních nightcupech. Jejich herní talent a vytříbené taktiky jsme tak mohli ocenit pravidelně téměř na všech měsíčních finále.

 

 

Sampi

Nejúspěšnější tým letošního roku a momentálně i největší favorit na titul. Sampi.Tipsport během roku nasbíral o víc jak 300 bodů více než eSuba a jejich sestava Lemur, Bandit, Kepo a Kája se může chlubit jen TOP 2 umístěními z měsíčních finále a více než deseti umístěními na stupních vítězů z nedělních nightcupů. Jejich největším rivalem během roku byla bez debat eSuba, se kterou se pravidelně na měsíčních finále prali o vítězství, protože stejně jako oni, i Sampi.Tipsport měli taktiku a gameplay na trochu jiné úrovni než většina zbylých týmů. Uvidíme tedy, jestli se jim povede jejich celoroční snažení a dominanci potvrdit i 13. listopadu a jestli to budou právě oni, kdo odejde s prvním titulem mistra ČR v Brawl Stars.

I přesto, že tyto dva týmy celý rok dominovaly, nemusíme zatracovat zbylých 6, které měly čas na přípravu a také na trénink. Všechny týmy se snažily a dokázaly, že na to mají a právě díky tomu si budou moci na Samsung MČR v mobilních hrách zahrát. Ať už je váš favorit kterýkoliv z osmi týmů, nebo jste jen fanoušci kvalitního Brawl Stars, nezapomeňte turnaj sledovat 13. listopadu na streamu twitch.tv/playzonecz a nebo dokonce i na HbbTV kanálu Prima COOL. Turnajem vás od počátku až do konce provede naše známá komentátorská trojice, Pepis, Lexinka a Skeri, takže určitě nezapomeňte své favority přijít podpořit, nebo se jen podívat! 

123
Štítky: MČR mobile