Přejít k hlavnímu obsahu

Six Invitational 2019 již tento víkend

12. 2. 2019 | 16:24 Rainbow Six: Siege
Skupiny R6S Invitational 2019 jsou v plném proudu. Dočkali jsme se hned několika zajímavých a překvapivých výsledků a výkonů.
Invitational
Invitational

16 nejlepších týmů světa soupeří o první místo v prvním Invitatianalu v roce 2019. Sezónu Siege zahajujeme v Montrealu a vítěz si odnese 40 % z celkového prizepoolu, který ještě není uzavřen (součást tvoří výnos z prodeje Pro League skinů a balíčků ve hře), ale aktuálně přesáhl jeden milion amerických dolarů. Protože se každý den hraje několik zápasů skupin, rozhodl jsem se opět pro jiný formát! Ono totiž i během standardní sezóny je obsahu tak strašně moc, že psát o každé zajímavé věci, by si vyžádalo hodiny a hodiny sledování záznamů a pak také redakční práce. Proto je teď, před Invitationalem ideální čas pustit se do podobného projektu, který jsme nedávno zde na PLAYZONE oznámili pro Stracraft 2 – pravidelný podcast! Představuji vám BLACK EYE.

Presskit

Těšíme se na vás od 19:00! Vše uvádí má maličkost a o své znalosti hry, mety i scény se podělí pravidelně nepravidelní hosté Michal MISHEK Kabele a Zdenda SCELETONX Vavroch. Případné dotazy piště do chatu přímo na Twitch.tv.